Картки працівників ЄДЕБО
2. Навчання за програмою підвищення кваліфікації «Інноваційні технології харчової промисловості» (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 18.11-29.11.2024 р.), сертифікат №00493698/NF1103-24, 60 годин (2 кредити ЄКТС).
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Дударєв, І., Панащук, Т., & Шемет, В. (2024). Розроблення молочних смузі з вівсяними й гречаними пластівцями та плодово-ягідними порошками. Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 3(13), 19- https://doi.org/10.32782/2708-4949.3(13).2024.3
2. I.Taraimovych, T.Sydoruk Improving the technology of producing dietary pâtés. Товарознавчий вісник 1(18), 71-80. - https://doi.org/10.62763/cb/1.20252) наявність одного патенту на винахід або п’яти деклараційних патентів на винахід чи корисну модель, включаючи секретні, або наявність не менше п’яти свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір
Дударєв, І.М., Панащук, Т.Є., Шемет, В.Я. (2025). Патент на корисну модель №159270 Україна, МПК A23L 2/02 (2006.01). Заявл. 13.11.2024. Опубл. 07.05.2025. Бюл. №19
4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
1. Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві [Текст] : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Експертиза харчових продуктів і продовольчої сировини» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Т.Є. Панащук. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 23 с.
2. Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві [Текст] : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Частина 2/ уклад. Т.Є. Панащук. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 67 с.