№: 1
ID картки працівника:
46864
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
4443479
Фізична особа. ПІБ:
Сидорук Світлана Володимирівна
Фізична особа. Дата народження:
26.03.1988
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Жіноча
Початок роботи в закладі:
01.09.2012
Дата початку стажу:
01.09.2012
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
-
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
8
Відомості про підвищення кваліфікації:
Підвищення кваліфікації (стажування) у
готельній мережі «RIBAS HOTEL GROUP» готель «RIBAS ROOMS LUTSK»
з 27.02.2024 р. по 27.05.2024 р.
(сертифікат)
Тренінг «Як створити конкурентоспроможну стратегію в індустрії гостинності», сертифікат № ПК 05477296/000901-26.
(1 кредит ЄКТС 30 год)
Підвищення кваліфікації від ТОВ «АКАДЕМІЯ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ» та GOOGLE:
1) «Покращуйте ефективність освітнього процесу», сертифікат № GDSFE1-0382 , від 1.05.2024р.;
2) «Створюйте інтерактивні уроки», сертифікат № GDSFE2-3265 , від 1.05.2024р.;

3) Фестиваль освіти уЛьвові Вчителі майбутнього -2024 сертифікат № 203201
(9год, 0,3 кредита)

Онлайн-
стажування в Health Resort@Medical Spa Aquapark Panorama Morska (Польща)
з 10.01. 2023 р. по 10.03.2023 р.
(сертифікат)
Міжнародне стажування у рамках Міжнародного науково- практичного симпозіуму «Освіта, наука та культура України в світі: мобільність, глобалізація, інклюзія» та пройдено он-лайн (30 год)., сертифікат.

Підвищення кваліфікації (стажування)
Art хостел-готель «Адреналін» ФОП Фещук Ю. О.
(180 год/ 6 кредитів),
№7/10.06.2021, сертифікат.

Сертифікат, який підтверджує достатньо високий рівень володіння іноземною мовою,
Луцький НТУ (англійська-161 академічна година, рівень В2, у 2020 році)
Останні зміни в ЄДЕБО:
10.09.2024 11:40
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1. Cидорук С.В. Матвійчук Л.Ю., Подоляк В.М. Підвищення якості управління технологічними процесами маркетингових комунікацій у готельно-ресторанних комплексах "Український економічний часопис" 2024. №6. https://journals.dpu.kyiv.ua/index.php/economy
    2. Сидорук С.В., Оніщук М.М. Управління стратегічною діяльністю торгової марки у сфері обслуговування. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка: Науковий журнал. Вип. 20. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2024. – 346 с. 286-292. http://www.tnv-econom.ksauniv.ks.ua/index.php/journal/issue/view/20
    3. 3.Сидорук, С. (2023). Стратегічний вектор організації доступних подорожей для людей з обмеженими можливостями в сфері обслуговування. Товарознавчий вісник, 1(16), 2023. 274-285. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-23
    4. Matviichuk, L., Liutak, O., Dashchuk, Y., Lepkiy, M., Sidoruk, S. (2023). INFORMATION SYSTEM FOR DIAGNOSTIC COMPETITIVENESS OF THE HOSPITALITY INDUSTRY OF THE REGIONS OF UKRAINE. Informatyka, Automatyka, Pomiary W Gospodarce I Ochronie Środowiska, 13(4), 132–138.URL: https://doi.org/10.35784/iapgos.5394(Scopus)
    5. Liudmyla Y. Matviichuk, Mykhailo I. Lepkyi, Yuliia Y. Dashchuk, Svitlana V. Sydoruk, Inna V. Mezentseva (2022). Approach to formation of enogastronomic tourism based on the geographical indication system. Journal of Geology, Geography and Geoecology, Vol 31 No 4 (2022), 689-701. https://doi.org/10.15421/112265 (Web of Science)
    6. Сидорук, С. (2022). Експертиза якості обслуговування людей з обмеженими можливостями у сучасному готельно-туристичному просторі.
    7. Товарознавчий вісник, 2(15), 114-123. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2022-16-10
    8. Дащук Ю., Матвійчук Л., Лепкий, М., Сидорук С. (2021). Фінансування сфери культури, туризму та креативних індустрій в Україні: можливості та перспективи. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики. 5(40), 620–630. https://fkd.ubs.edu.ua/index.php/fkd/article/view/3427 (Web of Science).
    9. .Матвійчук, Н., Коленда, Н., Стащук, О., Теслюк, С., Сидорук, С. (2021). Правове забезпечення бюджетного фінансування природоохоронної діяльності в Україні. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 3(38), 465–473. https://doi.org/10.18371/fcaptp.v3i38.237479 ( Web of Science).
    10. Дащук Ю.Є., Лепкий М.І., Cидорук С.В. (2020). CECHY WSPARCIA FINANSOWEGO PAŃSTWA DLA INICJATYW Z OBSZARU KULTURY, TURYSTYKI I PRZEMYSŁU KREATYWNEGO NA UKRAINIE FEATURES OF STATE FINANCIAL SUPPORT FOR INITIATIVES IN THE FIELD OF CULTURE, TOURISM AND CREATIVE INDUSTRIES IN UKRAINE. Gospodarka i finance. Zeszyt 10. Wspolczesne problemy finansowe w wymiarze krajowym i miedzynarodowym. Kielce: Drukarnia Cyfrowa COMPUS. P. 101-113.
    11. Матвійчук Л.Ю., Барський Ю.М., Лепкий М.І., Сидорук С.В., Сурова Н.М. (2020). WSPARCIE FINANSOWE PRZEMYSŁU TURYSTYCZNEGO UKRAINY W WARUNKACH PANDEMII FINANCIAL SUPPORT OF THE UKRAINIAN TOURISM INDUSTRY OF DURING THE PANDEMIC. Gospodarka i finance. Zeszyt 10. Wspolczesne problemy finansowe w wymiarze krajowym i miedzynarodowym. Kielce: Drukarnia Cyfrowa COMPUS, 2020. P. 113-123.
    12. Сидорук С. В. Прикладний характер особливостей транспортного перевезення туристів інклюзивного типу // «Review of transport economics and management». – Дніпро: Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. ак. В. Лазаряна, 2020. – Вип. 2 (18). – С. 116-125. (0,15 д.а.)

  • 3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

    1. Сидорук С.В.Міжнародний досвід та тренди ведення ресторанного бізнесу в Україні та Польщі. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання дев'яте / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. – Луцьк: ВІП Луцького НТУ, 2023. – 388 с. 117-128. https://philarchive.org/rec/ZHZSSD
    2.Сидорук С.В.Розвиток музейного туризму в Україні та світі як важливого елемента індустрії гостинності. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі [кол. монографія] / за ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Видання восьме. – Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2022. – 340 с.96-126.
    3. Сидорук С.В. Аналітичне дослідження елементів туристичного бренду міста Луцька. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі [кол. монографія] / за ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Видання сьоме. – Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2021. – 320 с.
    4. Сидорук С.В., Куцай Н.С. Аналіз та оцінка управлінської діяльності готельних закладів. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі [кол. монографія] / за ред. проф. Матвійчук Л.Ю. Видання шосте. – Луцьк: ІВВ Луцького НТУ, 2020. – 320 с.
    5. Сидорук С.В. Концептуальні підходи до організації та діяльності туристичних кластерів / За заг.ред.І.В. Давиденко і О.Л. Михайлюк. К.: ФОП Гуляєва В.М., 2020. – 497 с.
    6.Готельно-ресторанна справа : навч. посіб. для аудиторної та позааудиторної роботи студ. другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Л.Ю. Матвійчук, Л.М. Чепурда, О.М. Лютак, С.В. Сидорук, Б.А. Смаль, М.І. Лепкий, В.М. Подоляк, Т.В. Зубехіна, О.М. Громик, Ю.Є. Дащук. – Луцьк: ЛНТУ, 2023. – 356 с. https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/13778
    7.Туризм: навчальний посібник для аудиторної та позааудиторної роботи студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 Туризм і рекреація / автори: Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Дащук Ю.Є., Подоляк В.М., Сидорук С.В., Зубехіна Т.В. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2023. – 212 с.

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1.Strategic management and marketing of HORECA: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Cидорук С.В. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 10 с.
    2.Strategic management and marketing of HORECA [Текст] : Методичні вказівки до практичної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Сидорук. – Луцьк : ЛНТУ, 2024. – 28с.
    3.Strategic management and marketing of HORECA [Текст] : Конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Сидорук. – Луцьк: ЛНТУ, 2024. – 107с.
    4.Стратегічний менеджменті та маркетинг HoReCa [Текст] : Методичні вказівки до практичної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Сидорук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 28с.
    5.Стратегічний менеджменті та маркетинг HoReCa [Текст] : Конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Сидорук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 120с.
    6.Стратегічний менеджменті та маркетинг HoReCa [Текст] : Методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Сидорук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 18с.
    7.Методичні вказівки до проходження переддипломної пракики для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. Сидорук С. В., Турський І.В., Громик О.М. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 18с.
    8.Методичні вказівки до проходження переддипломної пракики для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. Сидорук С. В., Турський І.В., Громик О.М. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 18с.
    9.Методичні вказівки до виконання і захисту магістерської кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / уклад. С.В. Сидорук – Луцьк : Луцький НТУ, 2023. – 16 с.

  • 8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

    Виконавець НДР 0120U105661 «Дослідження туристично-ресурсного потенціалу Західного Полісся», (22.12.2020-31.12.2024)

  • 9) робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)

    1. Експерт з науково-технічної експертизи проектів на Конкурсі проектів молодих вчених, які працюють (навчаються) у вищих навчальних закладах та наукових установах у сфері управління МОН в період з 2016-2020 рр. (секція: економічні перетворення, демографічні зміни та благополуччя суспільства). (наказ МОН України № 545 від 20.05.2016 р).

  • 10) участь у міжнародних наукових та/або освітніх проектах, залучення до міжнародної експертизи, наявність звання “суддя міжнародної категорії”

    Очна участь у міжнародному проекті «CEEPUS» (липень 2022 р), наказ №314/01-02 від 22.06.2022.

  • 11) наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)

    Наукове консультування КП «Центр туристичної інформації та послуг», довідка № 161/8 від02.03.2023.
    Наукове консультування: Гостинний еко-простір «Пік-Нік» с.Забороль, вул. Володимирська 119а. Довідка №24/01 від 17.01.2023
    Наукове консультування: Арт хостел-готель «Адреналін», м.Луцьк, вул. Карбишева, 1. Довідка.
    Наукове конcультування Центру туристичної інформації та паломництва «Zhydychyn Center», довідка №18/2 від 27.04.2023 р.
    Наукове консультування RIBAS ROOMS LUTSK. Довідка від 22.12.2021 р.
    Наукове консультування Арт хостел “Адреналін”. Довідка 15.09.2020 р

  • 12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

    1.Сидорук С.В., Коханюк В.О. Інноваційні підходи до якості харчування в ресторанах. Якість та безпечність товарів: [матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2023. С. 169-171.
    2.Сидорук С.В., Мазурчук П.Т. Тенденції розвитку здорового харчування «fiteats» у сучасному середовищі. Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : збірник праць Міжнародного науково-практичного форуму (м. Львів, 19‒21 квітня 2023 р.) / [відп. ред.: проф. О. І. Мороз]. Львів: «Камула», 2023. С. 449-452.
    3.Сидорук С.В. Аналіз термального комплексу «Теплі води». Управління розвитком туризму та готельно-ресторанного бізнесу в циркулярній економіці: матеріали I Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф. (18 трав. 2021 р.) / відп. ред. О. М. Полінкевич, О. М. Громик. Луцьк : Луцький НТУ, 2021. С. 117-120. 288 с.
    4. Сидорук С.В. Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (2 квітня 2021 р.). Київ. 2021. С.54-57. 172 с.
    5.Сидорук С.В., Дащук Ю.Є., Чиж І.А. Драйвери розвитку якісних послуг у сфері музейного туризму. Якість та безпечність товарів: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк - 9 квітня 2021 року/ за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоцій, Луцький НТУ, 2021. с.156-158 / URL: http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/10714/1/ЛУЦЬК_тези_2021%2…
    6.Сидорук С.В. Вплив карантину на організаційні комунікації //Теорія та практика менеджменту: матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (13 травня 2020 р.) / Відп. ред. проф. Л. Черчик. Луцьк, 2020. – С.419-420.
    7.Сидорук С.В. Смарт-організація туристичної діяльності спроможної громади (на прикладі Боратинської ОТГ)/The VI th International scientific and practical conference «About the problems of science and practice, tasks and ways to solve them» (October 26-30, 2020). Milan, Italy 2020. 596 p. Р.580-
    583. https://repo.odmu.edu.ua/xmlui/bitstream/handle/123456789/8259/Borisyuk….
    8.Сидорук С.В. Організація туристично-рекреаційних подорожей для інклюзивних туристів // Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», (19 - 20 травня) 2020 р. – К.: НУХТ, 2020 р. – С.92-94. http://old.nuft.edu.ua/page/51adaed39c2a2/files/%D0%B3%D0%BE%D1%82_%D1%….
    9. Сидорук С. В. Школа готельного менеджменту: організація роботи та устаткування на прикладі готелю. Актуальні проблеми та перспективи розвитку економіки України : [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (4 грудня 2019 р.)] / відп. ред. Л. Г. Ліпич, А. М. Лялюк. Луцьк, 2019. С.190- 192.

  • 14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

    Кардаш Олена Миколаївна, диплом ІІІ ступеня за перемогу у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності Туризм, Харків, 2020
    Робота у складі організаційного комітету другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності Готельно-ресторанна справа, Львівський інститут економіки і туризму, 2020 рік
    Робота у складі апеляційної конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності Готельно-ресторанна справа,Одеська національна академія харчових технологій, наказ №38-01 від 19.02.2021 року.
    2.Член журі І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади по спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 2024 рік

  • 15) керівництво школярем, який зайняв призове місце III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів, II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України”; участь у журі III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів чи II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України” (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня)

    Баденчук Дарина, диплом І ступеня за участь у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму. НТУ «Дніпровська політехніка», грудень 2020 року
    Бондар Анастасія , диплом ІІ ступеня, за участь у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму. НТУ «Дніпровська політехніка», 2022.

  • 19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях

    Член громадської спілки «Асоціація індустрії гостинності України» 2020р.Сертифікат Член громадської організації «Ресторанна гільдія» 2020р. Сертифікат
    Член громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів» кваліфікований туристичний гід до 31.03.2021 року (№ 0126) Посвідчення.
    Член громадської спілки «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні». Керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» у Волинській області, 2020-2022р. Сертифікат.

  • 20) досвід практичної роботи за спеціальністю (спеціалізацією)/професією не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності) із зазначенням посади та строку роботи на цій посаді

    Досвід практичної роботи - Гостинний еко-простір «Пік-Нік» с.Забороль, вул. Володимирська 119а, на посаді виконавчого директора на основі генерального доручення (ксерокопія) від Сидорук Л.А. терміном на 5 років.
    Зареєстровано ТМ ПікНік (клас 35,43) m202113836, (2021).
    3. ФОП Сидорук С.В., КВЕД 56,10; 47.29 (2023– і донині)