Картки працівників ЄДЕБО
2. Навчальний центр PROFI CLUB
навчання на тему: «Розроблення, впровадження, застосування системи харчування та процедур, заснованих на принципах HACCP в закладах шкілної і дошкілної освіти». Сертифікат №05394 від 09.03.2023 р
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., Say, V., & Zahorko, N. (2024). Chapter 5. Technology of multilayer and glazed fruit and vegetable chips. In: Priss, O. (Ed.). Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ. P. 118-151. https://doi.org/10.21303/978-9916-9850-4-5.ch5 - 2,85 обл.вид.арк.
2. Dziamulych, M., Sarioglo, V., Kotenko, T., Didkivska, O., Korotkova, D., Talakh, T., Say, V. Differentiation of income and expenditures of households in the system of formation of the demographic situation in Ukraine. AD ALTA: Journal of interdisciplinary research. 2023. Vol. 13(2). Special Issue XXXV. P. 111-115.
3. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., Say, V. (2021). Effect of fruit and vegetable blanching and compression on the loss of multilayer chips. INMATEH – Agricultural Engineering, 64(2), 247-256. https://doi.org/10.35633/inmateh-64-24 (Scopus)
4. Дударєв І.М., Сай В.А. SWOT-аналіз інфраструктури закладу ресторанного господарства на прикладі їдальні університету. Товарознавчий вісник. 2023. Вип. 16. С. 47-62.
5. Сай В.А., Тараймович І.В., Сацюк Т.А. Екологізація процесу миття плодоовочевої сировини. Товарознавчий вісник. 2022. Вип. 15. Ч. 2. С. 63-71.4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
1. Технологічне обладнання галузі [Текст]: Конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. В. Сай. Луцьк: ЛНТУ, 2024. – 179 с.
2. Екологічна безпека переробних виробництв [Текст]: Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. В. Сай. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. – 68 с.
3. Технології водопідготовки харчових виробництв [Текст]: Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. В. Сай. Луцьк: Луцький НТУ, 2022. – 66 с.
4. Інжиніринг харчових виробництв та ресторанного бізнесу [Текст]: Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології та ресторанне господарство» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. В. Сай. Луцьк: Луцький НТУ, 2022. – 60 с.
5. Технологічне обладнання галузі [Текст]: Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. В. Сай. Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – 122 с.
6. Технологія хліба та борошняних кондитерських виробів [Текст]: Методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. В. Сай. Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – 128) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах
1. Рецензент наукових статей в журналі «Сільськогосподарські машини», що видається ЛНТУ (категорія «Б», наказ МОН України №409 від 17.03.2020 р., КВ №24919–14859 ПР від 30.06.2021 р.).
12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
1. Яценюк А. С., Дричик Н. Ф., Сай В. А. Використання меду у борошняних виробах: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації та їхній вплив на економіку та суспільство» / Східноєвропейський центр наукових досліджень, Суми (25 жовтня 2024 року). Research Europe, 2024. С. 110-112.
2. Дричик Н. Ф., Яценюк А. С., Сай В. А. Використання насіння маку у харчових цілях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації та їхній вплив на економіку та суспільство» / Східноєвропейський центр наукових досліджень, Суми (25 жовтня 2024 року). Research Europe, 2024. С. 85-86.
3. Сай В.А., Шевчук Д.М. Результати дослідження масової частки вологи і летких речовин в лляній олії. Якість та безпечність товарів: Матеріали VІ міжнар. наук.-практ. конф, Луцьк: ЛНТУ, 2022. С. 49–51.
4. Дунаєвський Н.Я. Сай В.А., Аналіз асортименту майонезів та тенденції його розширення. Якість та безпечність товарів: Матеріали VІ міжнар. наук.-практ. конф, Луцьк: ЛНТУ, 2022. С. 108–110.
5. Лапчук Я., Сай В.А. (2020). Особливості технології виробництва дитячого кефіру. Тези ХІ студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2020 р.