Картки працівників ЄДЕБО
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., Say, V. (2021). Effect of fruit and vegetable blanching and compression on the loss of multilayer chips. INMATEH – Agricultural Engineering, 64(2), 247-256. https://doi.org/10.35633/inmateh-64-24
2. Development of resource-saving technology of linseed harvesting / Igor Dudarev, Volodymyr Say // Journal of Natural Fibers (published online: 22 Dec 2018). https://doi.org/10.1080/15440478.2018.1558161. (Scopus)
3. Панасюк С.Г. Дослідження руху насінини соняшника у відцентровому обрушувачі /С.Г. Панасюк, В.А. Сай, О.В. Денисюк // Сільськогосподарські машини: Зб. наук. ст. – Вип. 42 . – Луцьк, 2019. – С. 71-81.
4.Сай В.А. Обгрунтування технології виробництва олії з насіння льону олійного / В.А. Сай, С.Г. Панасюк, Л.М. Козел // Сільськогосподарські машини: Зб. наук. ст. – Вип. 38 . – Луцьк, 2017. – С. 133-138.
5. Панасюк С.Г. Моделювання процесу переміщення потоків у тарілчастій ректифікаційній колоні /С.Г. Панасюк, В.А. Сай, О.В. Калахан // Сільськогосподарські машини: Зб. наук. ст. – Вип. 37 . – Луцьк, 2017. – С. 76-85.2) наявність одного патенту на винахід або п’яти деклараційних патентів на винахід чи корисну модель, включаючи секретні, або наявність не менше п’яти свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір
1. Патент на корисну модель №117006 Україна. МПК В02S 18/00. Пристрій для подрібнення стебел льону олійного / В.Ф.Дідух, Ю.М. Онюх, В.А. Сай, А.С. Оніщук; заявл. 30.12.16; опубл. 12.06.17, Бюл. № 11.
2. Патент на корисну модель №54714 Україна. МПК А01D 45/06. Льонопідбирач-молотарка / В.А. Сай, Т.О. Кузьміна, В.І. Макаєв, В.Ф. Дідух; заявл. 16.04.10; опубл. 25.11.10, Бюл. №22.
3. Патент на корисну модель №53465 Україна. МПК А01D 45/00. Спосіб отримання однотипного волокна із льону олійного / Т.О. Кузьміна, В.Ф. Дідух, С.П. Коропченко; опубл. 11.10.10, Бюл. №19.
4. Патент на корисну модель № 25426 Україна. МПК А01D45/06. Пристрій для подачі і плющення стебел льону в льонозбиральному комбайні / Г.А. Хайліс, В.Ф. Довгополюк, А.Ф. Завгородній, В.А. Сай, Л.М. Дацюк та ін.; опубл. 30.10.98, Бюл. №4.
5. Патент на корисну модель № 9546 Україна. МПК А01D45/06. Пристрій для перетирання насіннєвих коробочок льону / Г.А. Хайліс, В.А.Сай, В.Ф. Довгополюк; опубл. 30.09.96, Бюл. №3.3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)
1.Технологічне обладнання харчових виробництв (Курс лекцій). Електронний навчальний посібник / укладач В.А. Сай // Довідка №18-26. Луцьк: Луцький НТУ, 2018.
4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
1. Технологічне обладнання галузі [Текст]: Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. В. Сай. Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – 122 с.
2. Технологія хліба та борошняних кондитерських виробів [Текст]: Методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. В. Сай. Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – 122 с..
3. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів [Текст]: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології машинобудівного факультету денної та заочної форм навчання / уклад. В.А. Сай.– Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 146 с.8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах
Рецензент наукових статей журналу "Сільськогосподарські машини" КВ №24919–14859 ПР від 30.06.2021 р.
12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
1. Лапчук Я., Сай В.А. (2020). Особливості технології виробництва дитячого кефіру. Тези ХІ студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2020 р.
2. Дацюк, Л.М., Юхимчук, С.Ф., Вржещ, М.В., Сай, В.А. (2019). Обґрунтування параметрів універсальної льонозбиральної машини. Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті, 2(13), 63-67.
3. Романова, К.О., Сай, В.А. (2019). Технологія виробництва вершечкового масла. Тези Х студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2019 р. – С. 10-12.
4. Дацюк, Л.М., Сай, В.А., Юхимчук, С.Ф., Дацюк, Т.Л. (2018). Аналіз зчіпних властивостей колісних тракторів для використання на трелюванні лісу. Наукові нотатки, 62, 93-98.
5. Сай, В.А., Козел, Л.М. (2017). Хімічний склад та харчова цінність насіння льону олійного. Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів «Якість та безпечність товарів». Луцький НТУ. – Луцьк, – 2017. – С. 65-66.14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу
1.Керівництво студенткою Поліщук Н., яка зайняла ІІІ місце у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності 181 – «Харчові технології», м. Одеса, Одеська національна академія харчових технологій, 13 – 15 травня 2019 р.
2. Член журі II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності 181 – «Харчові технології», м. Одеса, Одеська національна академія харчових технологій, 13 – 15 травня 2019 р.
3. Член журі II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності 181 – «Харчові технології», м. Одеса, Одеська національна академія харчових технологій, 15 – 17 травня 2018 р.