Картки працівників ЄДЕБО
Тренінг «Як створити конкурентоспроможну стратегію в індустрії гостинності», сертифікат № ПК 05477296/000901-24. (1 кредит ЄКТС 30 год)
Підвищення кваліфікації від ТОВ «АКАДЕМІЯ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ» та GOOGLE:
«Покращуйте ефективність освітнього процесу», сертифікат № GDSFE1-0385, від 1.05.2024р.;
«Формуйте персоналізований підхід», сертифікат № GDSFE4-3996, від 1.05.2024р.;
«Створюйте інтерактивні уроки», сертифікат № GDSFE2-5468, від 1.05.2024р.;
«Аналізуйте та управляйте освітнім процесом», сертифікат № GDSFE3-3886, від 1.05.2024р.;
Волинський національний університет імені Л.Українки.
Термін стажування
03.0.2023-16.06.2023 р.
Сертифікат про проходження
підвищення кваліфікації
(стажування) №044-2023-004 від 16.06.2023 р.
Підвищення кваліфікації «Конкурентоспроможність індустрії гостинності», сертифікат № ПК 05477296/000326-23. (0,5 кредита ЄКТС 15 год)
Луцький національний технічний університет
підвищення кваліфікації
з 09.05.2023р. по 11.09.2023 р. (сертифікат № ПК 05477296/000326-23)
Онлайн-стажування в Health Resort@Medical Spa Aquapark Panorama Morska (Польща)
з 10.01. 2023 р. по 10.03.2023 р.
(сертифікат)
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Cидорук С.В. Матвійчук Л.Ю., Подоляк В.М. Підвищення якості управління технологічними процесами маркетингових комунікацій у готельно-ресторанних комплексах "Український економічний часопис" 2024. №6. https://journals.dpu.kyiv.ua/index.php/economy
2. Buhaiova M., Medvid L., Podolіak V., Gorodnytskyi V. Digital tools for management of local tourism and transport networks. Інвестиції: практика та досвід No 8/2023. C. 143-148. https://www.nayka.com.ua/index.php/investplan/article/view/1377
3. Козубцова Л.М., Подоляк В.М., Козубцов І.М. Методика розрахунку потреб ресурсного забезпечення об’єктів критичної інформаційної інфраструктури. Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. 2022. №1 (43). С. 37-44.
4. Iurii Lukianchuk, Yurii Tulashvili, Volodymyr Podolyak, Roman Horbariuk, Vasyl Kovalchuk, Serhii Bazyl. Didactic Principles Of Education Students 3D-printing // IJCSNS International Journal of Computer Science and Network Security, VOL.22 No.7, July 2022. Р. 443-450. https://doi.org/10.22937/IJCSNS.2022.22.7.54 (Web of Science)
5. . Matviichuk L., Barsky Yu., Lepkyi M., Karpyuk І., Рodolak, V. (2021) Financial assurance aspects of the tourism sector development in Ukraine in the conditions of COVID-19. Financial and credit activities: problems of theory and practice. 2021. № 4 (39), 570-577 https://fkd.ubs.edu.ua/index.php/fkd/article/view/3355/3339 (Web of Science).
6. Matviichuk L., Lepkyi M., Lysiuk T., Tereshchuk O., Podolak, V. A. (2021) model for the development of high quality training of tourism professionals through the use of computer 3D-tours. Journal of Geology, Geography and Geoecology, 30(1), 90-99. https://doi.org/https://doi.or g/10.15421/112109 (Web of Science).
7. Лепкий М.І., Подоляк В.М., Кошелюк В.А. (2020) Апаратне і програмне забезпечення створення та використання 3D-турів. Науковий журнал "Комп’ютерно-інтегровані технології: освіта, наука, виробництво". Луцьк, 2020. Випуск № 39. С.50-54. DOI: 10.36910/6775-2524-0560-2020-39-093) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)
1. Готельно-ресторанна справа: навчальний посібник для аудиторної та позааудиторної роботи студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / автори: Матвійчук Л.Ю., Чепурда Л.М., Лютак О.М., Сидорук С.В.,.Смаль Б.А., Лепкий М.І., Подоляк В.М., Зубехіна Т.В, Громик О.М., Дащук Ю.Є. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2023. – 356 с.
2. Корсак В.І., Подоляк В.М. Інноваційні технології в системі конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємств. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання дев’яте / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. – Луцьк: ВІП Луцького НТУ, 2023. С. 283-307.
3.Лепкий М.І., Подоляк В.М. Аспекти дослідження розвитку туристичної інфраструктури Волинської області. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання восьме / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Луцьк: ВІП Луцького НТУ, 2022. С. 298-313.
4. Лепкий М.І., Дащук Ю.Є., Подоляк В.М. Роль професійних об’єднань та організацій в розвитку сільського зеленого туризму // Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання сьоме / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Луцьк: ВІП Луцького НТУ, 2021. С. 127-149.
5. Чепурда Л.М., Бишовець Л.Г., Куракін О.Б., Карпук І.В., Подоляк В.М. Критерії якості підготовки фахівців сфери послуг // Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання шосте / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю. Луцьк: ІВВ Луцького НТУ, 2020. С. 263-272.4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
1. Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 52 с
2. Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 42 с.
3. Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 34 с.
4. Технологічні процеси в готельно-ресторанному бізнесі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М., Громик О.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2024. 56 с.
5. Технологічні процеси в готельно-ресторанному бізнесі: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М., Громик О.М.Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 32 с
6. Технологічні процеси в готельно-ресторанному бізнесі: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М., Громик О.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 28 с.
7. Цифрові інноваційні технології індустрії гостинності [Текст] : Конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм і рекреація денної та заочної форм навчання / уклад. Подоляк В.М., Коваль А.В.– Луцьк : ЛНТУ, 2024. – 64с.
8. Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм і рекреація денної та заочної форми навчання / укладачі: Подоляк В.М., Лепкий М.І.- Луцьк: Луцький НТУ, 2024.- 48 с.
9. Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Подоляк В.М., Лепкий М.І. - Луцьк: Луцький НТУ, 2024.- 32 с.
10. Інформаційно-комунікативні технології у сфері обслуговування: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2022. 40 с.
11. Інформаційно-комунікативні технології у сфері обслуговування: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2022. 40 с.8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах
Виконавець НДР 0120U105661 «Дослідження туристично-ресурсного потенціалу Західного Полісся», початок 22.12.2020 р., закінчення – 31.12.2024 р.
Відповідальний виконавець НДP 0116U001953 «Тeopeтичнi oснoви мeтoдoлoгiї ствopeння i викopистaння 3D технологій», початок 01.01.2016 р., закінчення – 28.12.2019 р.2. Виконавець НДР 0120U105661 «Дослідження туристично-ресурсного потенціалу Західного Полісся», (22.12.2020-31.12.2024)
11) наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)
Наукове конcультування Центру туристичної інформації та паломництва «Zhydychyn Center», довідка №20/2 від 27.04.2023 р. по теперішній час.
Наукове консультування КП «Центр туристичної інформації та послуг», довідка № 162/8 від 02.03.2023 р. по теперішній час.
Наукове консультування: Art хостел-готель “Адреналін”, м.Луцьк, вул.Карбишева,1 довідка від 23.03.2023 р. по теперішній час.
Наукове консультування: Гостинний еко-простір «Пікнік», довідка № 24/01 від 17.01.2023 р. по теперішній час.
Наукове конcультування “Ribas rooms Lutsk” від 22.12. 2021 р. по теперішній час
Наукове консультування по інформаційно-комунікаційним технологіям, що використовуються в діяльності фірми (довідка від 25.01.2022 р. туристичної агенції «Море турів» м. Луцьк) по теперішній час.
Довідка про наукове консультування ПП «Світ подорожей» від 15.09.2021 р. по теперішній час.12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
1. Подоляк В.М., Смаль Б.А., Суворова Т.О. Тенденції розвитку інноваційних технологій готельно-ресторанного підприємства. Перспективи розвитку індустрії туризму і гостинності в Україні та світі: тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції. Луцьк, ЛНТУ, 2024. С.39-42.
2.Подоляк В. М. Світові тренди впровадження інноваційних технологій для підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства. Матеріали ХV Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» Черкаси: ЧДТУ, 2024. –С.93-95.
3.Лепкий М.І., Подоляк В.М. Особливості інноваційних технологій сталого розвитку туризму. Матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: 23‒24 березня 2023 року, м. Черкаси [Електронний ресурс]: у 2-х томах. Т. 1. Черкаси: ЧДТУ, 2023. С. 79-81.
4. Лепкий М., Подоляк В. Сучасні тенденції розвитку туризму Волинської області. Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : збірник праць Міжнародного науково-практичного форуму (м. Львів, 19‒21 квітня 2023 р.) / [відп. ред.:
проф. О. І. Мороз]. Львів: «Камула», 2023. С. 68-73. / URL: https://ir.vtei.edu.ua/g.php?fname=28746.pdf
5. Лепкий М.І., Подоляк В.М. Інноваційні напрями розвитку гастрономічного туризму в умовах сталого розвитку. Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. Мукачево: РВВ МДУ, 2023. С.67-69. / URL: http://dspace-s.msu.edu.ua:8080/bitstream/12345
6. Лепкий М., Подоляк В. Інтегрований підхід до реалізації регіональної програми розвитку туризму. Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції. Мукачево: МДУ, 2022. С. 93-95.
7. Andrushchak I. Problems of information cyber security in the financial sector / Andrushchak I., Koshelyuk V., Podolyak V. ХХII International Scientific and Practical Conference «Multidisciplinary academic research, innovation and results», June 07-10, 2022, Prague, Czech Republic. 660-664 p.
8. Andrushchak I. Characteristic signs of protection of information resources from fishing attacks / Andrushchak I., Podolyak V. ХХIII International Scientific and Practical Conference «Theoretical and science bases of actual tasks», June 14-17, 2022, Lisbon, Portugal. 570-575 p.14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу
1.Член журі І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади по спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 2024 рік
19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях
1.Член громадської організації “Ресторанна гільдія” (наказ № 02\2024 від 30.08.2024р.)
2. Член ВГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» сертифікат №511 від 10.01.2024 р.
3.Член Волинського відділення Міжнародної Асоціації позашкільної освіти
4. Міжнародний інженер-педагог (INTERNATIONAL ENGINEERING EDUCATOR ”ING-PAED IGIP”) свідоцтво UA-079 від 1 липня 2007 р.
5. IPD Week-2019 Networking Academy CISCO (Instructor Professional Development) hosted by the Technical Field Engagement Team 17 – 21 september 2018.20) досвід практичної роботи за спеціальністю (спеціалізацією)/професією не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності) із зазначенням посади та строку роботи на цій посаді
Підприємницька діяльність у сфері надання інформаційних послуг Свідоцтво серія А №14983