Картки працівників ЄДЕБО
2. Інститут досліджень та розвитку Люблінського науково-технологічного парку, сертифікат Es№4574/2021, Distance learning tools on the example of zoom and moodle platforms, 15-22.02 2021 р., 1,5 кред. (45 год.)
3. ЛНТУ: «Формування базових цифрових компетенцій педагогічних та науково-педагогічних працівників», сертифікат № ПК 05477296/000250-21, 09.12-10.12. 2021 р., 0,6 кред. (18 год.)
4. Навчальний центр PROFI CLUB, громадська організація «Ресторанна Гільдія», сертифікат №05652, «Система НАССР в закладах громадського харчування і на об’єктах харчової промисловості», 17.04-25.04. 2023 р. 0,5 кред. (15 год.)
5. CEO UGEN Україна, сертифікат №220 «Uni-Biz Bridge: Коучинг, менторство та наставництво», 15.05-17.05.2023 р., 10 год.
6. Навчальний центр PROFI CLUB, громадська організація «Ресторанна Гільдія», сертифікат №06289, «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі НАССР», 28.09.2023 р., 2 год.
7. Інститут досліджень та розвитку Люблінського науково-технологічного парку, сертифікат Es№19236, “Non-formal education in the training of masters and doctors of philosophy (pHD) students in the countries of the European Union and Ukraine”. 06.04.2024.р., 1,5 кредити (45 год.)
8. ТзОВ «Бабусині Лакітки», тема «Крафтові та інноваційні харчові технології. Крафтове виробництво харчових продуктів», 06.05.-06.06.2024 р. Довідка про підвищення кваліфікації (стажування) № 3 від 06.06.2024 р. 2 кредити (60 год.)
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Dudarev I., Kirchuk R., Hunko Y., Panasyuk S. Modeling of Mixing Bulk Materials. In: Ivanov V. et al. (eds) Advances in Design, Simulation and Manufacturing II. DSMIE 2019. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, 2020. p. 54-64. https://doi.org/10.1007/978-3-030-22365-6_6. (Scopus).
2. Dudarev, I., Holiachuk, S., Hunko, Y., Panasyuk, S. Modeling of the mixing process in the gravitational mixer using the theory of Markov chains. In: Tonkonogyi V. et al. (eds) Advanced Manufacturing Processes II. InterPartner 2020. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, 2021. р. 119-128. (Scopus).
3. Dudarev, I., Olkhovskyi, V., Panasyuk, S., Khomych, S. Simulation of the bulk and granular materials separation process in the scissor type gravity separator. In: Ivanov V., Pavlenko I., Liaposhchenko O., Machado J., Edl M. (eds) Advances in Design, Simulation and Manufacturing IV. DSMIE 2021. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Volume 2: Mechanical and Chemical Engineering. Springer, Cham, 2021. р. 218–227. (Scopus).
4. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., Say, V. (2021). Effect of fruit and vegetable blanching and compression on the loss of multilayer chips. INMATEH – Agricultural Engineering, 64(2), 2021. р. 247-256. (Scopus).
5. Дударєв, І. М., Панасюк, С. Г. Дослідження впливу товщини нарізування плодів та коренеплодів на площу поверхні шматочків. Сільськогосподарські машини, 44. 2020. с. 51–70. DOI: https://doi.org/10.36910/agromash.vi44.294
6. Панасюк, С.Г., Тараймович, І.В. Інноваційна технологія перероблення овочів та фруктів для крафтових агровиробництв. Сільськогосподарські машини, 46, 2021. с. 85-93. DOI: https://doi.org/10.36910/acm.vi46.495
7. Дударєв, І. М., Панасюк, С. Г., Краглик, О. М. Оптимізація рецептурних композицій піци. Товарознавчий вісник, 1 (15), 2022. 328-340. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2022-15-29
8. Дударєв, І., Панасюк, С., Тараймович, І. Інноваційна технологія глазурованих шоколадом багатошарових чипсів. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 5(1), 2022. с. 131–146. https://doi.org/10.31866/2616-7468.5.1.2022.260886
9. Панасюк С.Г., Тараймович І. В. Використання овочево-фруктових порошків як інноваційних інгредієнтів у рецептурі крафтових хлібобулочних виробів. Товарознавчий вісник 2 (15), 2022. 49-62 https:/doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2022-16-4
10. Панасюк С.Г., Мисковець М.В. Інноваційна технологія виробництва діабетичного желейно-фруктового мармеладу. Товарознавчий вісник 1 (16), 2023. с. 73-84. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-6
11. Тараймович І. В., Панасюк С.Г., Шевчук О.О. Технологія виробництва крафтових цукерок з оздоровчими властивостями із плодів калини звичайної. Товарознавчий вісник 1 (16), 2023. с.85-97. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-7
12. Panasyuk S.. Shemet V. Technology development and study of properties of craft marshmallows with raspberry puree. Commodity Bulletin, 17(1), 2024. р.55-64. / DOI: https://doi.org/10.62763/ef/1.2024.55
13. Technology of multilayer and glazed fruit and vegetable chips. / I Dudarev, S Panasyuk, I Taraymovich, V Say, N Zahorko. Tallinn: Scientific Route OÜ. 2024. р. 118-151 https://doi.org/10.21303/978-9916-9850-4-5.ch53) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)
1. Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг: навчальний посібник / І. М. Дударєв, О. В. Кузьмін, І. В. Тараймович, С.Г Панасюк та ін.; Луцький національний технічний університет. Одеса: Олді+, 2024. 322 с.
4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
1. Інноваційні технології харчових виробництв.[Текст]: опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво спеціальності G13 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Г. Панасюк. Луцьк: Луцький НТУ, 2025. 102 с.
2. Інноваційні технології харчових виробництв. [Текст]: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво спеціальності G13 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Г. Панасюк. Луцьк: ЛНТУ, 2025. 70 с.
3. Процеси і апарати харчових виробництв. [Текст]: метод. вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво спеціальності G13 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Г. Панасюк. Луцьк : ЛНТУ, 2025. 92 с.
3. Управління якістю харчових продуктів та їх стандартизація [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Г. Панасюк. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 98 с.
4. Кваліфікаційна робота магістра [Текст]: методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І. М. Дударєв, С. Г. Панасюк. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 40 с.
5. Технологія консервування плодів та овочів [Текст]: методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Г. Панасюк. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 58 с.
6. Технологія кондитерського виробництва: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми “Харчові технології” галузі знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Г. Панасюк. Луцьк : ЛНТУ, 2023. 90 с.
7. Інноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми “Крафтові харчові технології” галузі знань 18 Виробництво та
технології спец. 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Г. Панасюк. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 24 с.
8. Управління якістю харчових продуктів та їх стандартизація: метод. вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Г. Панасюк. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 45 с.8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах
1. Відповідальний виконавець науково-дослідної роботи № д/р: 0120U101522, “Розробка технології виробництва овочево-фруктових чипсів”, (Луцький національний технічний університет);
2. Відповідальний виконавець науково-дослідної роботи № д/р 0123U101560, «Розроблення технологій харчових продуктів із використанням «рослинного молока»» (Луцький національний технічний університет).
3. Член редакційної колегії фахового збірника «Сільськогосподарські машини», що видається ЛНТУ (категорія «Б», наказ МОН України №409 від 17.03.2020 р., КВ №24919–14859 ПР від 30.06.2021 р.).12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
1. Дударєв І.М., Панасюк С.Г. Технологія виробництва органічних багатошарових чипсів із фруктово-овочевої сировини та насіння. Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові передумови оптимізації органічного бізнесу» в рамках V Міжнародного «Конгресу Органічна Україна 2021» Трансформуємося. Сильніші. Разом. м. Київ, 17 квітня 2021 р. / Київ: видавництво «Органічна Україна», 2021. с. 66–69.
2. Дударєв І.М., Панасюк С.Г. Дослідження впливу часу бланшування на адгезійні властивості багатошарових чипсів. Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р.: [матеріали конференції] Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.95-99.
3. Карпюк Т.Г., Панасюк С.Г. Використання харчових волокон для виробництва продуктів функціонального призначення. Якість та безпечність товарів: [матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк. 9 квітня 2021 року], Луцький НТУ, 2021. с.114-116.
4. Dudarev I., Kirchuk R., Hunko Y., Panasyuk S. Modeling of Mixing Bulk Materials. In: Ivanov V. et al. (eds) Advances in Design, Simulation and Manufacturing II. DSMIE 2019. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, 2020. p. 54-64. https://doi.org/10.1007/978-3-030-22365-6_6
5. Панасюк, С.Г., Полюхович, Ю.М.. Аналіз контролю технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів. Студентський науковий вісник. Серія «Технічні науки», 37, Луцьк: ЛНТУ. 2020. 109-111.
6. Панасюк С.Г., Мисковець М.В Особливості впровадження системи НАССР в кондитерському цеху. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В. В. Ткачук. Луцьк : Вежа-Друк, 2023. с.114-116.
7. Панасюк С.Г., Вітинюк О.М. Підвищення харчової цінності крафтових здобних булочних виробів. Якість та безпечність товарів: Матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: Відділ іміджу та промоції ЛНТУ, 2024. С. 147-148
8. Панасюк С.Г., Коновалов В.Д. Підвищення термостабільності крафтових фруктових наповнювачів. Якість та безпечність товарів: Матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: Відділ іміджу та промоції ЛНТУ, 2024. С. 149-150.
9. Походзей К., Панасюк С. Сучасні тенденції у технології виробництва молочного шоколаду. / Тези доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні таресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства», 24 квітня 2025 р., (Луцьк, Україна). Луцьк : ЛНТУ, 2025. с. 21-22.
10. Маслош І., Панасюк С. Використання яєчних продуктів у виробництві макаронних виробів. / Тези доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства», 24 квітня 2025 р., (Луцьк, Україна). Луцьк : ЛНТУ, 2025. с. 39-40.
11. Сіненок В., Панасюк С. Використання нетрадиційної сировини у виробництві грильяжних цукерок. / Тези доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства», 24 квітня 2025 р., (Луцьк, Україна). Луцьк : ЛНТУ, 2025. с. 45-46.
12. Шаран Б., Панасюк С. Використання цільнозернового борошна у рецептурі макаронних виробів. / Тези доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства», 24 квітня 2025 р., (Луцьк, Україна). Луцьк : ЛНТУ, 2025. с. 46-47.14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу
1. Керівництво студентом, який став переможцем II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (Полюхович Юлія Миколаївна, диплом 3-го ступеню, м. Миколаїв, 2022 р.)
2. Керівництво студентом, який став переможцем Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science» (Савчук Вадим Анатолійович – диплом 3-го ступеню, м. Одеса, 2025 р., напрямок «Харчова наука і технологія»)15) керівництво школярем, який зайняв призове місце III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів, II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України”; участь у журі III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів чи II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України” (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня)
1) Керівництво школярем, який зайняв призове місце у ІІ етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів Національного центру “Мала академія наук України”:
Козлюк Олена Сергіївна, учениця 9-го класу Волинського наукового ліцею Волинської обласної ради, відділення екології та аграрних наук, секція охорони довкілля та раціонального природокористування, диплом 3-го ступеню, м. Луцьк, 2025 р.
Вовк Поліна Валеріївна, учениця 9-го класу Волинського наукового ліцею Волинської обласної ради, відділення інженерії та матеріалознавства, секція технологій виробництва, диплом 3-го ступеню, м. Луцьк, 2025 р.19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях
Членство у громадській організації «Міжнародна фундація науковців та освітян», посвідчення № ES1316 (Дійсне до 01.09.2027 р.)