Картки працівників ЄДЕБО
з 10.01. 2023 р. по 10.03.2023 р.
(сертифікат)
Стажування
у Старопольській вищій школі в Кельце
з 01.12.2020 р. по 26.02.2021 р., (сертифікат)
Мукачівський державний університет
Кафедра туризму і рекреації
Кафедра готельно-ресторанної справи
Термін з 15.03.2021 – 15.06.201 р.
Сертифікат про проходження стажування №63 від 16.06.2021 р.
Тема «Інноваційні підходи до обслуговування в сфері гостинності»
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Лепкий М.І., Подоляк В.М., Кошелюк В.А. (2020) Aпаратне і програмне забезпечення створення та використання 3D-турів. Науковий журнал "Комп’ютерно-інтегровані технології: освіта, наука, виробництво". Луцьк, 2020. Випуск № 39. С.50-54. DOI: 10.36910/6775-2524-0560-2020-39-09 (Scopus)
2. Matviichuk L., Lepkyi M., Lysiuk T., Tereshchuk O., Podolak, V. (2021). А model for the development of high quality training of tourism professionals through the use of computer 3D-tours. Journal of Geology, Geography and Geoecology, 30(1), 90-99. https://doi.org/https://doi.or g/10.15421/112109 (Web of Science)
3. Лисюк Т.В., Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. (2021). Інноваційні інформаційні технології туристичних підприємств. Економічний форум: науковий журнал. №3. С. 78-87.
4. Лепкий М.І. (2019). Регіональна політика структурної модернізації рекреаційно-туристичного господарства. Економічний форум: науковий журнал. Луцьк: РВВ Луцький НТУ, 2019. № 1. С.65-71.
5. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. (2019). Географія поширення розвитку спортивного туризму Європи. Наука майбутнього: збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених. Мукачево: РВВ МДУ. Випуск 1(3). С.226-231.
6. Матвійчук Л., Лепкий М. (2019). Організаційно-інституційне забезпечення розвитку регіональних туристичних ринків // Актуальні проблеми економіки. №9 (219). С. 106-118.
7. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Лужанська Т.Ю. (2020). Ландшафтно-екологічне дослідження приавтомагістральних територій регіону. Міжнародний науковий журнал «ОСВІТА І НАУКА». Мукачево-Ченстохова: РВВ МДУ; Гуманістично-природничий університет ім. Яна Длугоша в місті Ченстохові. Вип. 1(28). С.31-39.
8. Сидорук С.В., Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. (2020). Прикладний характер особливостей транспортного перевезення туристів інклюзивного типу. «Review of transport economics and management». Дніпро: Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. ак. В. Лазаряна. Вип. 3(19). С.116-125.
9. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Жадько О.А. (2023). Інтеграційні процеси суб’єктів індустрії гостинності України в сучасних умовах. Товарознавчий вісник, 1(16), 255-262. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-21
10. Смочко Н.М., Лужанська Т.Ю., Лепкий М.І. (2022). Коворкінг – центр як інновація в умовах нових викликів суспільства. Міжнародний науковий журнал «ОСВІТА І НАУКА». Випуск 2(33). С. 348-365.
11. Matviichuk L., Barsky Yu.. Lepkiy M., Karpyuk I., Podolak V. Financial assurance aspects of the tourism sector development in Ukraine in the conditions of COVID-19. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії і практики. 2021 № 4 (39). Режим доступу: https://fkd.ubs.edu.ua/index.php/fkd/article/view/3355/3339. (Web of Science Core Collection)
12. Дащук Y. ., Матвійчук L., Лепкий, М., & Сидорук S. (2021). Фінансування сфери культури, туризму та креативних індустрій в Україні: можливості та перспективи. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 5(40), 620–630. https://fkd.ubs.edu.ua/index.php/fkd/article/view/3427 (Web of Science Core Collection)
13. Матвійчук Л.Ю., Кравчук І.М., & Лепкий М.І. (2021). Розвиток готельного господарства в структурі туристичних дестинацій України. Економічний форум, 1(4), 54-61. https://doi.org/10.36910/6775-2308-8559-2021-4-8
14. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Молнар-Бабіля Д.І. (2021). Регіональний аналіз розвитку готельного господарства в Україні. Економіка та суспільство. №31. Режим доступу: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/738/710.
15. Matviichuk, L., Lepkyi, M., Dashchuk, Y., Sydoruk, S., & Mezentseva, I. (2023). Approach to formation of enogastronomic tourism based on the geographical indication system. Journal of Geology, Geography and Geoecology, 31(4), 689-701. https://doi.org/https://doi.org/10.15421/112265 (Web of Science Core Collection)
16. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Подоляк В.М. (2022). Аналіз формування гастрономічного бренду міста Луцька. Товарознавчий вісник: збірник наукових праць. Випуск 15, частина 2 / Редкол.: ред. Пахолюк О.В., відп. секретар Передрій О.І. Луцьк. С. 104-113. http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/issue/view/11
17. Смочко Н.М., Лужанська Т.Ю., Лепкий М.І. (2022). Становлення та перспективи розвитку спа-індустрії. Вісник Одеського національного університету. Серія Економіка. Том 27. Випуск 4(94). С. 80-92.
18. Дащук Ю.Є., Лепкий М.І., Cидорук С.В. (2020). CECHY WSPARCIA FINANSOWEGO PAŃSTWA DLA INICJATYW Z OBSZARU KULTURY, TURYSTYKI I PRZEMYSŁU KREATYWNEGO NA UKRAINIE FEATURES OF STATE FINANCIAL SUPPORT FOR INITIATIVES IN THE FIELD OF CULTURE, TOURISM AND CREATIVE INDUSTRIES IN UKRAINE. Gospodarka i finance. Zeszyt 10. Wspolczesne problemy finansowe w wymiarze krajowym i miedzynarodowym. Kielce: Drukarnia Cyfrowa COMPUS. P. 101-113.
19. Матвійчук Л.Ю., Барський Ю.М., Лепкий М.І., Сидорук С.В., Сурова Н.М. (2020). WSPARCIE FINANSOWE PRZEMYSŁU TURYSTYCZNEGO UKRAINY W WARUNKACH PANDEMII FINANCIAL SUPPORT OF THE UKRAINIAN TOURISM INDUSTRY OF DURING THE PANDEMIC. Gospodarka i finance. Zeszyt 10. Wspolczesne problemy finansowe w wymiarze krajowym i miedzynarodowym. Kielce: Drukarnia Cyfrowa COMPUS, 2020. P. 113-123.
20. Lepkiy M., Matviychuk L. (2022). Instytucjonalne zasady poprawy jakosci uslug turystycznych. Polska I swiat w kryzysie wywolanym COVID-19 – aspekty ekonomiczne, spoteczne i prawne. Kielce 2022. P. 113-123.
21. Сидорук С.В., Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. Особливості стратегічної діагностики сфери HORECA у військовий період. Інновації та технології в сфері послуг і харчування. Науковий журнал. №2 (8), 2023. С. 5-12.2) наявність одного патенту на винахід або п’яти деклараційних патентів на винахід чи корисну модель, включаючи секретні, або наявність не менше п’яти свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір
1. Авторське свідоцтво №87858 «Комп’ютерна програма «Довідник «Туристичні ресурси України з атласом туристичних мандрівок», 2019 р. (автори Волошин І.М., Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І.)
2. Авторське свідоцтво №119261 Комп'ютерна програма «Нова туристична дестинація Олика» від 24 травня 2023 р. (автори Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Кабак В.В.)
3. Авторське свідоцтво №119263 Комп'ютерна програма «Інформаційно-довідкова система Lutsk Tourist» від 24 травня 2023 р. (автори Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Кабак В.В.)3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)
1. Лепкий М.І., Подоляк В.М. Цифрові та інноваційні технологій індустрії гостинності. Готельно-ресторанна справа: навчальний посібник для аудиторної та позааудиторної роботи студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / автори: Матвійчук Л.Ю., Чепурда Л.М., Лютак О.М., Сидорук С.В.,.Смаль Б.А., Лепкий М.І., Подоляк В.М., Зубехіна Т.В, Громик О.М., Дащук Ю.Є. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2023. – 356 с. – С.213-254
2. Лепкий М.І., Подоляк В.М. Аспекти дослідження розвитку туристичної інфраструктури Волинської області. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі [кол. монографія] / за ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Видання восьме. Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2022. С. 298-312.
3. Лепкий М.І., Дащук Ю.Є., Подоляк В.М. Роль професійних об’єднань та організацій в розвитку сільського зеленого туризму Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі [кол. монографія] / за ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Видання сьоме. Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2021. С. 127-148.
4. Лепкий М.І., Мілашовська О.І., Мезенцева І.В. Розвиток гастрономічного бренду регіону на основі формування конкурентоспроможних туристичних продуктів // Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання шосте / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю. Луцьк: ІВВ Луцького НТУ, 2020. С.245-262.
5. Чепурда Л.М., Дащук Ю.Є., Лепкий М.І. Концептуальні засади формування регіональної політики розвитку рекреаційного потенціалу регіону. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання п’яте. Луцьк: ІВВ Луцького НТУ, 2019. С.84-93.
6. Лепкий М.І., Колісник Б.І., Дащук Ю.Є. Оцінка ресурсного потенціалу велосипедного туризму Волинської області. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання п’яте. Луцьк: ІВВ Луцького НТУ, 2019. С.253-277.
7. Туристичне краєзнавство Волинської області: підручник / за редакцією проф. Матвійчук Л.Ю., доц. Лепкого М.І. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2019. – 228 с.4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
1. Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанної справи» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 44 с.
2. Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанної справи» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 48 с.
3. Цифрові та інноваційні технології індустрії гостинності. Конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанної справи» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 44 с.\
4. Інформаційно-комунікативні технології у сфері обслуговування: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2022. 40 с.
5. Інформаційно-комунікативні технології у сфері обслуговування: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Подоляк В.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2022. 40 с.8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах
1. Виконавець госпдоговірної науково-технічної розробки «Формування системи якості продукції та послуг в туристичному обслуговуванні» (Договір № 15-12/22 з ФОП Давидюк Тетяна Миколаївна «Імперія-Тур» від 20.12. 2022 р.)
3. Кepiвник НДP 0116U001953 «Тeopeтичнi oснoви мeтoдoлoгiї ствopeння i викopистaння 3D технологій», початок 01.01.2016 р., закінчення – 28.12.2019 р.
4. Виконавець НДР 0116U001935 «Дослідження перспективи розвитку туризму в Україні та світі», початок 01.01.2016 р., закінчення - 28.12.2019 р.
5. Виконавець НДР 0120U105661 «Дослідження туристично-ресурсного потенціалу Західного Полісся», початок 22.12.2020 р., закінчення – 31.12.2024 р.
7. Член редколегії збірника наукових праць «Інновації та технології в сфері послуг і харчування». Черкаси: ЧДТУ. pISSN 2708-4949; eISSN 2709-9776. http://itsf.chdtu.edu.ua/about/editorialTeam9) робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)
1. Експерт Національного агентства з спеціальностей 106 - Географія, 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм (Затверджено Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти «23» лютого 2021 р.)
11) наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)
Наукове консультування Гостинний еко-простір «ПІК-НІК», Арт-хостел «Адреналін»
Наукове консультування КП «Центр туристичної інформації та послуг», довідка № 161/8 від02.03.2023.
Наукове конcультування Центру туристичної інформації та паломництва «Zhydychyn Center», довідка №18/2 від 27.04.2023 р.
Наукове консультування: Гостинний еко-простір «Пік-Нік» с.Забороль, вул. Володимирська 119а. Довідка №25/01 від 25.05.202312) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
1. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. Інформаційне забезпечення розвитку туристичної індустрії / Л.Ю. Матвійчук, М.І. Лепкий // Збірник тез доповідей III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євро інтеграційних процесів» - МДУ, 16-17 травня 2019 року – С.542-544.
2. Лепкий М.І., Хомяк М.Ю. Огляд переваг та недоліків не реляційних баз даних // Тези доповідей VIІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інформаційні технології в освіті, науці і виробництві (ІТОНВ-2019)» ( 23-25 травня 2019 року). – Луцьк: інф.-вид. відділ Луцького НТУ, 2019. - С. 197-200.
3. Лепкий М.І., Хдуд О.С Використання 3-D турів, як основа формування туристичного іміджу області / М.І.Лепкий, О.С.Хлуд // Тези ІІI факультетської студентської наукової конференції «Сучасні аспекти ресурсозбереження» (Факультет екології, туризму та електроінженерії) – Луцьк, 2019. – С.73-75.
4. Matviichuk L.Yu., Lepkiy M.I., Karpuk I.V. THE INFLUENCE OF GEOINFORMATION TECHNOLOGIES ON THE DEVELOPMENT OF TOURIST AND RECREATIONAL AREAS / Contemporary information’s issues in management, economics, education and overcoming consequences of the Chornobyl catastrophe and COVID-19 [Proceeding of the XVIII international scientific seminar] / for science. ed. DcS. Ec., Prof. M.M. Yermoshenko. – Kyiv: NAM, 2020. – 88 p. – C. 11-13.
5. Лепкий М.І., Хлуд О.С., Гордійчук О.О. Особливості розробки довідника туристичних ресурсів // Тези ІV факультетської студентської наукової конференції «Сучасні аспекти ресурсозбереження» (Факультет екології, туризму та електроінженерії) – Луцьк, 2020. – С.52-54.
6. Матвійчук Л.Ю., Барський Ю.М., Лепкий М.І. Роль інформаційних технологій в розвитку індустрії гостинності в умовах пандемії. XХ-том міжнародного наукового семінару «Сучасні проблеми інформатики в управлінні, економіці, освіті, подоланні наслідків чорнобильської катастрофи та COVID-19» (5-7 липня 2021 р., Світязь)
7. Лисюк Т.В., Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. Інноваційне управління підприємствами сфери послуг. Збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, студентів та аспірантів «Актуальні проблеми розвитку природничих та гуманітарних наук» (11 листопада 2021 року). Луцьк: ВНУ імені Лесі Українки, 2021. С. 612-615.
8. Лисюк Т.В., Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. Інноваційно-інформаційні технології в туризмі. Збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, студентів та аспірантів «Актуальні проблеми розвитку природничих та гуманітарних наук» (11 листопада 2021 року). Луцьк: ВНУ імені Лесі Українки, 2021. С. 615-618. 10
9. Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Дащук Ю.Є., Сидорук С.В. Інноваційні технології в підвищенні кваліфікації персоналу сфери обслуговування. Туризм та креативні індустрії: сучасні виклики: збірник наукових праць Міжн. наук.-практ. конференції, 15-16 квітня 2021 р. Дніпро: Біда К.О., 2021. С. 48-51. 5
10. Лисюк Т.В., Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. Інноваційно-інформаційні технології в туризмі. Збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, студентів та аспірантів «Актуальні проблеми розвитку природничих та гуманітарних наук» (11 листопада 2021 року). Луцьк: ВНУ імені Лесі Українки, 2021. С. 615-618. 10
11. Лепкий М.І., Подоляк В.М. Особливості інноваційних технологій сталого розвитку туризму. Матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: 23‒24 березня 2023 року, м. Черкаси [Електронний ресурс]: у 2-х томах. Т. 1. Черкаси: ЧДТУ, 2023. С. 79-81.
11. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Дащук Ю.Є. Сучасні тренди та перспективи розвитку індустрії гостинності. «ІННОВАЦІЇ, ТРЕНДИ ТА ВИКЛИКИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ» Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (4-5 травня 2023 р.). Львів, 2023. С.124-126.
12. Лепкий М.І., Дащук Ю.Є. Особливості та перспективи розвитку інноваційних технологій ресторанного бізнесу / Лепкий М.І., Дащук Ю.Є. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019. - С.45-47.
13. Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Дащук Ю.Є., Сидорук С.В. Інноваційні технології в підвищенні кваліфікації персоналу сфери обслуговування. Туризм та креативні індустрії: сучасні виклики: збірник наукових праць Міжн. наук.-практ. конференції, 15-16 квітня 2021 р. Дніпро: Біда К.О., 2021. С. 48-51.
14. Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І. Інноваційні управлінські підходи в сфері сталого розвитку туризму регіону. ІХ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції» (29 жовтня 2021 року). Мукачево, Мукачівський державний університет. Режим доступу: https://msu.edu.ua/wp-content/uploads/2021/09/ 1014) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу
1. І місце з Міжнародної науково-освітньої олімпіади з туризму (02.12-06.12.2020 р.). Дніпро. НТУ «Дніпровська політехніка».
2. Член журі І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з туризмознавства по спеціальності «Туризм», 2019 рік
3. Член журі І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з туризмознавства по спеціальності «Туризм», 2020 рік19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях
Член Асоціації індустрії гостинності України з 01.03.2017 р. (Затверджено рішенням Правління громадської спілки «Асоціація індустрії гостинності України від 01.12.2016 р. 03155 м. Київ, вул. А. Петрицького, 4, Код ЄДРПОУ 39407922, aigu.org.ua, spilka.aigu@gmail.com)
Член громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів» з 2020 року, посвідчення №0128 (Зареєстрована як Всеукраїнське професійне об’єднання 20.05.2016 року, Код ЄДРПОУ 40497218, https://uaguides.com/)
Член ВГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» з 2020 року, сертифікат №444 (Зареєстрована як ГО Спілка СЗТ України 20.08.1996 року, Код ЄДРПОУ 21655662, https://www.greentour.com.ua/en.