Картки працівників ЄДЕБО
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Дударєв, І.М. (2017). Моделювання процесу змішування сипких матеріалів у спіральному змішувачі. Сільськогосподарські машини, 36, 35-46.
2. Dudarev, I., Kirchuk, R. (2017). Simulation of bulk materials separation process in spiral separator. INMATEH – Agricultural engineering, 53(3), 57-64.
3. Дударєв, І.М., Забродоцька, Л.Ю., Схаб, С.П., Голій, О.В. (2017). Експериментальне дослідження змішування сипких матеріалів. Сільськогосподарські машини, 38, 60-65.
4. Дударєв, І.М., Тарасюк, В.В., Гусєв, В.А. (2018). Моделювання процесу сепарування із використанням воксельної моделі шару матеріалу. Сільськогосподарські машини, 39, 61-68.
5. Дударєв, І.М. (2018). Моделювання процесу змішування сипких матеріалів у гравітаційному змішувачі. Харчова промисловість, 23, 67-73. https://doi.org/10.24263/2225-2916-2018-23-12
6. Dudarev, I., Kirchuk, R., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2020). Modeling of mixing bulk materials. In: Ivanov V. et al. (eds) Advances in Design, Simulation and Manufacturing II. DSMIE 2019. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, 54-64. https://doi.org/10.1007/978-3-030-22365-6_6
7. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г. (2020). Дослідження впливу товщини нарізування плодів та коренеплодів на площу поверхні шматочків. Сільськогосподарські машини, 44, 51-70. https://doi.org/10.36910/agromash.vi44.294
8. Дударєв, І.М., Тараймович, І.В. (2020). Обґрунтування нонміксингового способу формування суміші із сипких матеріалів. Сільськогосподарські машини, 44, 71-83. https://doi.org/10.36910/agromash.vi44.295
9. Dudarev, I., Say, V. (2020). Development of resource-saving technology of linseed harvesting. Journal of Natural Fibers, 17(9), 1307-1316. https://doi.org/10.1080/15440478.2018.1558161
10. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г., Тараймович, І.В. (2020). Обґрунтування технологічних параметрів об’ємного дозатора сипких матеріалів. Сільськогосподарські машини, 45, 57-71. https://doi.org/10.36910/acm.vi45.309
11. Тимощук, О.М., Дударєв, І.М. (2020). Огляд використання відходів переробних виробництв у сільському господарстві. Сільськогосподарські машини, 45, 103-110. https://doi.org/10.36910/acm.vi45.406
12. Dudarev, I., Zabrodotska, L., Satsiuk, V., Taraymovich, I., Olkhovskyi, V. (2020). Research on seed separation process on a gravity-cascade separator. INMATEH – Agricultural Engineering, 62(3), 173-180. https://doi.org/10.35633/inmateh-62-18
13. Dudarev, I. (2020). A review of fibre flax harvesting: conditions, technologies, processes and machines. Journal of Natural Fibers (in press). https://doi.org/10.1080/15440478.2020.1863296
14. Dudarev, I., Holiachuk, S., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2021). Modeling of the mixing process in the gravitational mixer using the theory of Markov chains. In: Tonkonogyi V. et al. (eds) Advanced Manufacturing Processes II. InterPartner 2020. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, 119-128. https://doi.org/10.1007/978-3-030-68014-5_12
15. Dudarev, I., Olkhovskyi, V., Panasyuk, S., Khomych, S. (2021). Simulation of the bulk and granular materials separation process in the scissor type gravity separator. In: Ivanov V., Pavlenko I., Liaposhchenko O., Machado J., Edl M. (eds) Advances in Design, Simulation and Manufacturing IV. DSMIE 2021. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Volume 2: Mechanical and Chemical Engineering. Springer, Cham, 218–227. https://doi.org/10.1007/978-3-030-77823-1_22
16. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., Say, V. (2021). Effect of fruit and vegetable blanching and compression on the loss of multilayer chips. INMATEH – Agricultural Engineering, 64(2), 247-256. https://doi.org/10.35633/inmateh-64-242) наявність одного патенту на винахід або п’яти деклараційних патентів на винахід чи корисну модель, включаючи секретні, або наявність не менше п’яти свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір
1. Патент на корисну модель №104470 Україна, МПК F26B11/00, F26B11/02, F26B11/04, F26B17/00. Барабанна сушарка / Дударєв І.М.; Заявлено 19.05.2014; Опубл. 10.02.2016; Бюл. № 3.
2. Патент на винахід №111203 Україна, МПК B07B13/11. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 16.12.2013; Опубл. 11.04.2016; Бюл. № 7.
3. Патент на корисну модель №111130 Україна, МПК А23N15/00, B09В1/00. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 19.05.2014; Опубл. 10.11.2016; Бюл. № 21.
4. Патент на корисну модель №115776 Україна, МПК B01F3/18, B01F7/02, B01F15/02, B01J2/10. Змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 18.11.2016; Опубл. 25.04.2017; Бюл. № 8.
5. Патент на корисну модель №116273 Україна, МПК B07В13/11. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М., Гусєв В.А.; Заявлено 12.12.2016; Опубл. 10.05.2017; Бюл. № 9.
6. Патент на корисну модель №117550 Україна, МПК B01F7/08, B01F13/00, B65G33/00. Спіральний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 08.02.2017; Опубл. 26.06.2017; Бюл. № 12.
7. Патент на корисну модель №118266 Україна, МПК B07В13/11. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 20.03.2017; Опубл. 25.07.2017; Бюл. № 14.
8. Патент на корисну модель №118273 Україна, МПК B01F3/18, B01F7/00, B01F7/08, B65G33/00. Спіральний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 20.03.2017; Опубл. 25.07.2017; Бюл. № 14.
9. Патент на корисну модель №118809 Україна, МПК B01F3/18, B01F7/08, B65G33/00. Спіральний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 20.03.2017; Опубл. 28.08.2017; Бюл. № 16.
10. Патент на корисну модель №121356 Україна, МПК B07В13/11, B07В15/00, А23N15/00. Спіральний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 26.10.2015; Опубл. 11.12.2017; Бюл. № 23.
11. Патент на корисну модель №124591 Україна, МПК B01F3/18, B01В13/00. Гравітаційний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 08.12.2017; Опубл. 10.04.2018; Бюл. № 7.
12. Патент на корисну модель №126445 Україна, МПК B01F3/18, B01F7/00. Спосіб порційного змішування сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 20.12.2017; Опубл. 25.06.2018; Бюл. № 12.
13. Патент на корисну модель №127950 Україна, МПК B01F3/18, B01F13/00. Гравітаційний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 26.03.2018; Опубл. 27.08.2018; Бюл. № 16.
14. Патент на винахід №118293 Україна, МПК B01F7/00, B01F7/08, B01F13/00, B65G33/00. Спіральний змішувач сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 08.02.2017; Опубл. 26.12.2018; Бюл. № 24.
15. Патент на корисну модель №138942 Україна, МПК В07В1/00, В07В13/00, В07В13/11. Вібраційно-каскадний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 03.06.2019; Опубл. 10.12.2019; Бюл. № 23.
16. Патент на корисну модель №139435 Україна, МПК В07В1/00, В07В13/00. Сепаратор гравітаційно-каскадного типу / Дударєв І.М.; Заявлено 20.05.2019; Опубл. 10.01.2020; Бюл. № 1.
17. Патент на корисну модель №139608 Україна, МПК А23N15/00, В07В13/11, В09В1/00. Каскадний сепаратор / Дударєв І.М.; Заявлено 24.06.2019; Опубл. 10.01.2020; Бюл. № 1.
18. Патент на корисну модель №140926 Україна, МПК G01F11/00, G01F11/18, В65В1/30. Об’ємний дозатор для сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 16.09.2019; Опубл. 10.03.2020; Бюл. № 5.
19. Патент на корисну модель №141454 Україна, МПК G01F11/00, G01F11/16, G01F11/18, В65В1/30. Спіральний дозатор / Дударєв І.М.; Заявлено 16.09.2019; Опубл. 10.04.2020; Бюл. № 7.
20. Патент на корисну модель №141534 Україна, МПК В01F3/18, В01F7/00, В01F7/08. Формувач суміші сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 28.10.2019; Опубл. 10.04.2020; Бюл. № 7.
21. Патент на корисну модель №146536 Україна, МПК А23В7/02, F26В3/06, А23L19/00. Спосіб виробництва багатошарових чипсів / Дударєв І.М., Панасюк С.Г., Тараймович І.В., Бойко А.А., Шишка О.Б.; Заявлено 26.10.2020; Опубл. 24.02.2021; Бюл. № 8.
22. Патент на корисну модель №146539 Україна, МПК В01F3/18, В01F7/16, В01F11/00, В01F13/00. Нонміксинговий спосіб формування суміші сипких матеріалів / Дударєв І.М.; Заявлено 26.10.2020; Опубл. 24.02.2021; Бюл. № 8.
23. Патент на корисну модель №146814 Україна, МПК A23N15/00, В07B1/00, В07B13/11. Сепаратор ножичного типу / Дударєв І.М., Ольховський В.О.; Заявлено 23.11.2020; Опубл. 17.03.2021; Бюл. № 11.3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)
Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г. (2019). Технологічні розрахунки переробних та харчових виробництв: навчальний посібник. Луцьк: ІВВ Луцького НТУ. 432 с.
4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
1. Технологічні розрахунки. Частина 1 [Текст] : методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності 181 Харчові технології машинобудівного факультету денної та заочної форм навчання / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк: Луцький НТУ, 2018. – 72 с.
2. Технологічні розрахунки. Частина 2 [Текст] : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 88 с.
3. Технологічні розрахунки [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 88 с.
4. Технологія бродильних виробництв [Текст] : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 72 с.
5. Кваліфікаційна робота бакалавра [Текст] : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Г. Панасюк, І.М. Дударєв. – Луцьк: Луцький НТУ, 2020. – 26 с.
6. Основи наукових досліджень [Текст] : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – 92 с.
7. Методологія наукових досліджень [Текст] : опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Частина 1 / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк : ЛНТУ, 2021. – 108 с.
8. Методологія наукових досліджень [Текст] : опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Частина 2 / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк : ЛНТУ, 2021. – 88 с.
9. Методологія наукових досліджень [Текст] : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І.М. Дударєв. – Луцьк: ЛНТУ, 2021. – 100 с.5) захист дисертації на здобуття наукового ступеня
10 червня 2016 року захист дисертації на тему «Розвиток наукових основ ресурсозберігаючої технології первинної обробки луб’яних культур» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук в спеціалізованій вченій раді Д67.052.02 в Херсонському національному технічному університеті, спец. 05.18.02. На підставі рішення Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 29 вересня 2016 року видано Диплом доктора технічних наук (ДД № 005962).
7) участь в атестації наукових кадрів як офіційного опонента або члена постійної спеціалізованої вченої ради, або члена не менше трьох разових спеціалізованих вчених рад
Членство в постійній спеціалізованій вченій раді:
1. Спеціалізована вчена рада К 32.075.04 (спец. 05.18.08; 05.18.02), 2017-2021 рр., Луцький національний технічний університет.
2. Спеціалізована вчена рада Д 32.075.01 (спец. 01.02.04), 2017-2021 рр., Луцький національний технічний університет.
Офіційний опонент:
1. Березовський Юрій Всеволодович «Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб’яних культур», представлена на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.02 – технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур (захист 21 жовтня 2020 року у Херсонському національному технічному університеті, спеціалізована вчена рада Д 67.052.02).
2. Шпак Віталій Миколайович «Удосконалення технології приймально-відпускних операцій та зберігання зерна на зернових терміналах», представлена на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02 – технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур (захист 20 квітня 2021 року в Одеській національній академії харчових технологій, спеціалізована вчена рада Д 41.088.01).
3. Макаринська Алла Василівна «Науково-технічні основи удосконалення технології збагачення комбікормів біологічно активними речовинами», представлена на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.02 – технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур (захист 21 квітня 2021 року в Одеській національній академії харчових технологій, спеціалізована вчена рада Д 41.088.01).8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах
1. Заступник головного редактора фахового журналу «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті», що видається ЛНТУ.
2. Головний редактор фахового журналу «Сільськогосподарські машини», що видається ЛНТУ.
3. Керівник науково-дослідної роботи № д/р 0120U100521, «Розробка технологічного обладнання для змішування та сепарування сипких і гранульованих матеріалів» (Луцький національний технічний університет).
4. Керівник науково-дослідної роботи № д/р 0120U101522, «Розробка технології виробництва овочево-фруктових чіпсів» (Луцький національний технічний університет).12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
1. Dudarev, I., Kirchuk, R., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2019). Modeling of mixing bulk materials. In: Design, Simulation and Manufacturing: The Innovation Exchange: Book of Abstracts of the 2nd International Conference, June 11-14, 2019 / Vitalii Ivanov, Oleg Zabolotnyi, Oleksandr Liaposhchenko, Ivan Pavlenko, Oleksandr Gusak, Oleksandr Povstyanoy (Eds.). Sumy, PF «Publishing House «University Book», 64.
2. Дударєв, І.М., Ольховський, В.О. (2020). Обґрунтування конструкції зернового сепаратора ножичного типу. Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р.: [матеріали конференції] / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь: ТДАТУ, 27–29.
3. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г. (2020). Дослідження впливу часу бланшування на адгезійні властивості багатошарових чипсів. Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р.: [матеріали конференції] / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь: ТДАТУ, 95–98.
4. Бойко, А.А., Шишка, О.Б., Дударєв, І.М. (2021). Органічні чипси від крафтових виробників. Якість та безпечність товарів: [матеріали V міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 9 квітня 2021 року] / за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. – Луцьк: Луцький НТУ, 104–106.
5. Краглик, О.М., Дударєв, І.М. (2021). Адитивні технології в ресторанному бізнесі. Якість та безпечність товарів: [матеріали V міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 9 квітня 2021 року] / за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. – Луцьк: Луцький НТУ, 116–117.
6. Dudarev, I., Olkhovskyi, V., Panasyuk, S., Khomych, S. (2021). Simulation of the bulk and granular materials separation process in the scissor type gravity separator. In: Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange: Book of Abstracts of the 4th International Conference, Lviv, Ukraine, June 8-11, 2021 / Vitalii Ivanov, Ivan Pavlenko, Oleksandr Liaposhchenko, Oleksandr Gusak (Eds.). – Sumy: IATDI, 139.
7. Ольховський, В.О., Дударєв І.М. (2021). Дослідження роботи зернового сепаратора ножичного типу. Новітні технології в агроінженерії: проблеми та перспективи впровадження: матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 1–2 червня 2021 р., ПДАУ, Полтава, 149–153.
8. Гусєв, В.А., Дударєв, І.М. (2021). Особливості сепарування зерна та насіння. Інноваційні технології в АПК: збірник тез доповідей VIII всеукраїнської науково-практичної конференції, 20–21 травня 2021 р., м. Луцьк [Електронний ресурс], Луцький НТУ, Луцьк, 36–37.
9. Ольховський, В.О., Дударєв, І.М. (2021). Зерновий сепаратор ножичного типу. Інноваційні технології в АПК: збірник тез доповідей VIII всеукраїнської науково-практичної конференції, 20–21 травня 2021 р., м. Луцьк [Електронний ресурс], Луцький НТУ, Луцьк, 90–92.
10. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г. (2021). Технологія виробництва органічних багатошарових чипсів із фруктово-овочевої сировини та насіння. Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові передумови оптимізації органічного бізнесу» в рамках V Міжнародного «Конгресу Органічна Україна 2021» Трансформуємося. Сильніші. Разом. м. Київ, 17 квітня 2021 р. / редкол.: Березовська та ін. Київ: видавництво «Органічна Україна», 66–69.14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу
1. Член галузевої конкурсної комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», секція «Технологія переробки продукції тваринництва» (Миколаївський національний аграрний університет, 2020 рік).
2. Член журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Аграрні науки та продовольство» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (Миколаївський національний аграрний університет, 2021 рік).