Картки працівників ЄДЕБО
Підвищення кваліфікації (стажування) у
готельній мережі «RIBAS HOTEL GROUP» готель «RIBAS ROOMS LUTSK»
з 27.02.2024 р. по 27.05.2024 р.
(сертифікат)
Онлайн-стажування в Health Resort & Medical Spa Aquapark Panorama Morska (Польща) з 10.01.2023 р. по 10.03.2023 р. (сертифікат)
Підвищення кваліфікації в рамках Весняної школи Вернадського-2023
«Сталий, інклюзивний та смарт розвиток в контексті децентралізації: досвід ЄС»
Сертифікат № 101047894–SISDDP–ERASMUS-JMO-2021-HEI-TCH-RSCH від 15 березня 2023
Підвищення кваліфікації (стажування) у готельно-ресторанному комплексі «Острів»
(05.05.21- 05.08.2021 р)
Тема: «Інноваційні методи обслуговування туристичних груп у закладах готельно-ресторанного бізнесу»
Наказ № 323-05-35
від 27.04.2021 р
(довідка)
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Yuliia Dashchuk, Liudmyla Matviichuk, Tetiana Zubekhina; (2024) Glamping as a tool for sustainable tourism development of protected areas:Ukraine’s experience. Sport i Turystyka. Środkowoeuropejskie Czasopismo Naukowe. Central European Journal ; Vol. 7 ; Issue 3 ; pp. 113-132 / URL: http://dx.doi.org/10.16926/sit.2024.03.07
2. Tetiana Zubekhina; Olesia Dyshko; Liudmyla Matviichuk; Yuliia Dashchuk (2024) Virtualization of museums as an element of the modern education of young tourist specialists. Sport i Turystyka. Środkowoeuropejskie Czasopismo Naukowe. Central European Journal ; Vol. 7 ; Issue 2 ; pp. 123-137 / URL: https://doi.org/10.16926/sit.2024.02.06
3. Matviichuk, L., Liutak, O., Dashchuk, Y., Lepkiy, M., Sidoruk, S. (2023). INFORMATION SYSTEM FOR DIAGNOSTIC COMPETITIVENESS OF THE HOSPITALITY INDUSTRY OF THE REGIONS OF UKRAINE. Informatyka, Automatyka, Pomiary W Gospodarce I Ochronie Środowiska, 13(4), 132–138. URL: https://doi.org/10.35784/iapgos.5394
4. Дащук Ю.Є. (2023) Напрямки дослідження конкурентоспроможності туристичних дестинацій. Економічний форум: науковий журнал. 2023. № 2. С. 11–17. / URL: https://doi.org/10.36910/6775-2308-8559-2023-2-2
5. Дащук Ю.Є. (2023) Конкурентоспроможність індустрії гостинності: стан, перспективи, рішення. Товарознавчий вісник, Випуск 16, 263-273. / URL: https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-22
6. Liudmyla Y. Matviichuk, Mykhailo I. Lepkyi, Yuliia Y. Dashchuk, Svitlana V. Sydoruk, Inna V. Mezentseva (2022). Approach to formation of enogastronomic tourism based on the geographical indication system. Journal of Geology, Geography and Geoecology, Vol 31 No 4 (2022), 689-701. https://doi.org/10.15421/112265
7. Матвійчук Л. & Дащук Ю. (2022). Європейський вектор сталого розвитку індустрії гостинності України. Економіка та суспільство, (45). https://doi.org/10.32782/2524-0072/2022-45-28
8. Дащук Ю.Є (2022). Вплив географічних зазначень на розвиток гастрономічного туризму регіону. Товарознавчий вісник, 2(15), 83-95. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2022-16-7
9. Матвійчук Л.Ю., Васильчинко А.О., Дащук Ю.Є. Функціонування кластерів сільського туризму як інструмент розвитку регіонів України. Економічний форум: науковий журнал. 2022. № 1 (1). С. 3-10. https://doi.org/10.36910/6775-2308-8559-2022-1-1
10. Дащук Ю.Є., Матвійчук Л.Ю. Туристична політика в умовах сьогодення: досвід України. Економіка та суспільство:електронний журнал. 2022. № 36. https://doi.org/10.32782/2524-0072/2022-36-2
11. Dashchuk Y., Matviichuk L. Lepky М. Sidoruk S. (2021). Financial support of culture, tourism and creative industries in Ukraine: opportunities and prospects. Financial and credit activities: problems of theory and practice. 2021. 5(40), 620–630. https://doi.org/10.18371/fcaptp.v5i40.245257 (Web of Science)
12. Вахович І.М., Дащук Ю.Є. Oсобливості узгодження інтересів стейхолдерів та механізми їх співпраці у туристично-рекреаційній галузі регіону. Економічний форум: науковий журнал. 2021. № 2.С. 19–28. http://e-forum.lntu.edu.ua/index.php/ekonomichnyy_forum/article/view/200
13. Дащук Ю.Є. Еногастрономічний маршрут як інструмент розвитку готельно-ресторанного бізнесу сільських територій. Економічні науки: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету. Серія “Регіональна економіка”. 2020. Випуск 17 (67). C.311–317. http://e-region.lutsk-ntu.com.ua/index.php/ekonomichni_nauky/article/vi…
14. Дащук Ю.Є., Федорусь Ю.В. Промоція у сфері гостинності: технології, перспективи, рішення. Економічні науки: збірник наукових праць. Серія «Регіональна економіка».2020. Випуск 17 (64). C.318–324. http://e-region.lutsk-ntu.com.ua/index.php/ ekonomichni_nauky/article/view/81
15. Дащук Ю.Є., Лепкий М.І., Cидорук С.В. Cechy wsparcia finansowego państwa dla inicjatyw z obszaru kultury, turystyki i przemysłu kreatywnego na Ukrainie. Gospodarka i Finanse. Zeszyt 10. Współczesne problemy finansowe w wymiarze krajowym i międzynarodowym. 2020. Staropolska Szkoła Wyższa w Kielcach. С.101-110 (Польша): https://stsw.edu.pl/wp-content/uploads/2021/03/zeszyt10_ 16marca.pdf3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)
Готельно-ресторанна справа : навч. посіб. для аудиторної та позааудиторної роботи студ. другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Л.Ю. Матвійчук, Л.М. Чепурда, О.М. Лютак, С.В. Сидорук, Б.А. Смаль, М.І. Лепкий, В.М. Подоляк, Т.В. Зубехіна, О.М. Громик, Ю.Є. Дащук. – Луцьк: ЛНТУ, 2023. – 356 с. https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/13778
Дащук Ю.Є. Менеджмент туристичних дестинацій: сутність, особливості та кращі практики в Україні та світі. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання дев’яте / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. – Луцьк: ВІП Луцького НТУ, 2023. С.140–163.
Дащук Ю.Є. Прикладні аспекти використання об’єктів історико-культурної спадщини для розвитку спеціалізованих видів туризму. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання восьме / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. – Луцьк: ВІП Луцького НТУ, https://philarchive.org/rec/ZHZSSD
Лепкий М.І., Дащук Ю.Є., Подоляк В.М. Роль професійних об'єднань та організацій в розвитку сільського зеленого туризму. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання сьоме / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Луцьк: ВІП Луцького НТУ, 2021. С.129-152
Туристичне краєзнавство Волинської області: підручник / за редакцією проф. Матвійчук Л.Ю., доц. Лепкого М.І. Луцьк: РВВ ЛНТУ, 2019. 228 с.4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
Туризмологія: концептуальні засади туризму: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм і рекреація денної та заочної форм навчання / укладачі: Дащук Ю.Є., Лепкий М.І. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 40 с.
Туризмологія: концептуальні засади туризму: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм і рекреація денної та заочної форм навчання / укладачі: Дащук Ю.Є., Лепкий М.І. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 30 с.
Туризмологія: концептуальні засади туризму: методичні вказівки до самостійних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм і рекреація денної та заочної форм навчання / укладачі: Дащук Ю.Є., Лепкий М.І. Луцьк: ЛНТУ, 2024. 40 с.
Підприємницькі рішення сфери обслуговування. Конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання. / укладачі:Лютак О.М.,Дащук Ю.Є. Луцьк: ЛНТУ, 2023. 76 с.
Підприємницькі рішення сфери обслуговування. Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання. / укладачі: Лютак О.М., Дащук Ю.Є. Луцьк: ЛНТУ, 2023. 24с.
Підприємницькі рішення сфери обслуговування. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання. / укладачі: Лютак О.М., Дащук Ю.Є. Луцьк: ЛНТУ, 2023. 19 с.
Туристична політика та регулювання туристичних послуг. Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм і рекреація денної та заочної форм навчання/ уклад. Ю.Є. Дащук. – Луцьк : ЛНТУ, 2023. – 24 с.
Спеціалізований туризм. Конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм і рекреація денної та заочної форм навчання/ уклад. Ю.Є. Дащук. – Луцьк : ЛНТУ, 2023. – 56 с.
Спеціалізований туризм [Текст] : Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм денної та заочної форм навчання/ уклад. Ю.Є. Дащук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2021. – 28 с.
Менеджмент туризму та готельно-ресторанної справи: метод. вказівки до викон. курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа освітніх програм «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування денної та заоч. форм навч. / уклад. Ю.Є. Дащук. – Луцьк : ЛНТУ, 2022. – 24 с.
Спеціалізований туризм : метод. вказівки до викон. самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Туризм» галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 242 Туризм денної та заоч. форм навч. / уклад. Ю.Є. Дащук. – Луцьк : ЛНТУ, 2022. – 24 с.7) участь в атестації наукових кадрів як офіційного опонента або члена постійної спеціалізованої вченої ради, або члена не менше трьох разових спеціалізованих вчених рад
Рецензент дисертації Смаля Бориса Анатолійовича на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 Економіка на тему «Регіональний вимір забезпечення конкурентоспроможності індустрії гостинності» 2023-07-25. Луцький національний технічний університет.
8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах
1.Відповідальний виконавець НДР 0120U105661 «Дослідження туристично-ресурсного потенціалу Західного Полісся», (22.12.2020-31.12.2024)
9) робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)
1. Експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитації освітніх програм з числа науково-педагогічних працівників зі спеціальності 242 Туризм і рекреація, рішення від 26.03.2024 року
10) участь у міжнародних наукових та/або освітніх проектах, залучення до міжнародної експертизи, наявність звання “суддя міжнародної категорії”
Міжнародна академічна мобільність з 07.07.2024 р. по 15.07.2024 р., програма Erasmus+, “The Power of Silent Books“, м. Генуя, Італія
Міжнародна академічна мобільність з 09.12.2023 р. по 17.12.2023 р., програма Erasmus+, Peace Education Competence Framework “Training Laboratory III - Designing Learning for Peace 2 -nd”, м. Руставі, Грузія
Міжнародна академічна мобільність з 28.08.2023 р. по 17.12.2023 р. у змішаній формі, програма Erasmus+, Peace Education Competence Framework “Training Laboratory III - Designing Learning for Peace”, м. Кобулеті, Грузія
Міжнародна академічна мобільність з 28.05.2023 р. по 03.06.2023 р., програма Erasmus+, 2023 IPB ICM meeting, Політехнічний інститут м. Браганса, Португалія.
Експерт транскордонного проєкту PBU2/0964/18 «Популяризація об’єктів Першої угорсько-галицької залізниці» в частині написання розділу «Концепції збереження спільної культурної та історичної спадщини шляхом розвитку нових видів туризму»., договір № HS06-21., 2021 р.11) наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)
Наукове консультування КП «Центр туристичної інформації та послуг», довідка №158/8 від 02.03.2023 р. по теперішній час.
Наукове консультування ПП «Світ подорожей» від 15.09.2021 р.по теперішній час.
Наукове консультування Центру туристичної інформації та паломництва «Zhydychyn Center», довідка №22/2 від 27.04.2023 р. по теперішній час.
Наукове консультування: Гостинний еко-простір «Пік-Нік» с.Забороль, вул. Володимирська 119а. Довідка №24/01 від 17.01.2023 по теперішній час.
Наукове консультування RIBAS ROOMS LUTSK. Довідка від 22.12.2021 р. по теперішній час.
Наукове консультування Арт хостел “Адреналін”. Довідка 15.09.2020 р. по теперішній час.12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
Дащук Ю.Є. Туристична дестинація Древній Жидичин: практичний досвід використання потенціалу сакральної спадщини. Сакральне та туризм: матеріали міжнародньої науково-практичної конференції (Київ, КНУ імені Тараса Шевченка, 28 квітня 2023 р.) – К.:ТОВ «Геопринт», 2023. 325 с. С.219-222. / URL: https://cutt.ly/RwkYeTVu
Дащук Ю.Є. Менеджмент об’єктів культурного туризму в умовах війни Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : збірник праць Міжнародного науково-практичного форуму (м. Львів, 19‒21 квітня 2023 р.) / [відп. ред.:проф. О. І. Мороз]. ‒ Львів: «Камула», 2023. ‒ C. 151-157 / URL: https://cutt.ly/MwkT7GpE
Дащук Ю.Є. Вплив сакральної культурної спадщини на розвиток туризму в територіальних громадах. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики: матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Харків / колектив авторів; Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2022. с.159-160. https://bit.ly/3BCFr4A
Дащук Ю.Є. Програма сертифікації Hospitality Experience: переваги для ринку індустрії гостинності. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції, ЛНТУ, 2022. 216 с. – С.165-167. https://bit.ly/3CcuRTy
Дащук Ю.Є. Кінотуризм як інноваціний, спеціалізований напрямок розвитку туризму регіону. Міжнародні економічні відносини: Сталий розвиток України в умовах глобалізації та Європейської економічної інтеграції: проблеми, перспективи, ефективність. ФЕНІКС-2022: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 31 травня 2022 року)/ Х. : Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Навчально-науковий інститут економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу, кафедра економіки бізнесу та міжнародних економічних відносин, 2022, 152 c. – C.135-
Лепкий М.І., Матвійчук Л.Ю., Дащук Ю.Є., Сидорук С.В. Інноваційні технології в підвищенні кваліфікації персоналу сфери обслуговування. Туризм та креативні індустрії: сучасні виклики: збірник наукових праць Міжн. наук.-практ. конференції, 15-16 квітня 2021 р. Дніпро: Біда К.О., 2021. С. 48-51. / URL: https://www.dnu.dp.ua/docs/ndc/2021/15_ТУРИЗМ%20ТА%20КРЕАТИВНІ%20ІНДУСТ…
Сидорук С.В., Дащук Ю.Є., Чиж І.А. Драйвери розвитку якісних послуг у сфері музейного туризму. Якість та безпечність товарів: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк - 9 квітня 2021 року/ за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоцій, Луцький НТУ, 2021. с.156-158 / URL: http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/10714/1/ЛУЦЬК_тези_2021%2……
Дащук Ю.Є. Глемпінг як перспективний напрямок розвитку індустрії гостинності в України. Географія та туризм. Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної Iнтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди (26 лютого 2021 р., м. Харків) / за заг. ред. Лоцмана П. І. Харків: ХНПУ ім.Г.С.Сковороди, 2021. С.291-294 / URL: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/4275
Дащук Ю.Є. Цифровізація об’єктів культурної спадщини: перспективи та можливості для розвитку туризму в регіонах. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Луцьк, 29 листопада 2021 р.) / відпов. ред. Л.В. Ільїн. Луцьк : ПП Іванюк, 2021. 156 с. с. 141-144. / URL: https://bit.ly/3LGLpGd
Дащук Ю.Є., Сидорук С.В., Матвійчук Л.Ю. Культурні маршрути Ради Європи: перспективи та можливості для розвитку туризму в Україні. Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації: матеріали міжнародної науково-практичної конференції ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» (2 квітня 2021 року).Київ.2021.с 54-56
/ URL: https://conf.krok.edu.ua/ACM/RT/schedConf/presentations
Копотун Ігор, Лепкий Михайло, Сидорук Світлана, Дащук Юлія. Європейський досвід розвитку зеленого туризму. Суспільно-географічні чинники розвитку регіонів : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції / за ред. Ю. М. Барського, С. О. Пугача, м. Луцьк, 8–9 квітня 2021 р. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2021. с. 79-80. / URL: https://konfgeolutsk.wordpress. com/2021/04/07/#more-1203
Дащук Ю.Є. Інтеграція об’єктів історико-культурної спадщини у сектор туризму: сучасні тренди та виклики Materiały Międzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji “Obiekty dziedzictwa Historyczno – Kulturowego: Aspekt Turystyczny” (m. Przemyśl (Polska), 16-17 grudnia 2021 r) . 2021. – s. 89–96.
Дащук Ю.Є. Використання технологій навігації та геолокації для популяризації туристичних дестинацій. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Львів, 26-27 листопада 2020 р.). Львів: Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 2020. С. 222–224 / URL: http://sportscience.ldufk.edu.ua/index.php/trends/article/view/971
Дащук Ю.Є. Інноваційні засоби моніторингу туристичного руху. Туризм у ХХІ столітті: виклики та реагування. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 27.11.2020р.). Київ: КНУ імені Тараса Шевченка, 2020. С.147-149. / URL: https://drive.google.com/file/d/1P53A9ByF1Wv-0DXzUaHmPMdDzKfadVXu/view14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу
1.Виконання функцій старшого судді дистанції «Смуга перешкод» в рамках 4-го відкритого Чемпіонату Волинської області серед юнаків з пішохідного туризму в закритих приміщеннях (Наказ № 12/01-04 від 25.01.2023 р.)
2.Член журі І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади по спеціальності «Туризм», 2024 рік19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях
Член ГО «Всеукраїнська асоціація гідів» з 01.02.2020 р. – і донині (Зареєстрована як Всеукраїнське професійне об’єднання 20.05.2016 року, Код ЄДРПОУ 40497218, https://uaguides.com/)
Член ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму» з 01.01.2021 р. – і донині (Зареєстрована як ГО Спілка СЗТ України 20.08.1996 року, Код ЄДРПОУ 21655662, https://www.greentour.com.ua/en).
Голова громадської організації «Волинь туристична», код ЄДРПОУ 39447457 (з 20.10.2014 р. – і донині). (Зареєстрована як ГО Волинь туристична 20.10.2014 року, Код ЄДРПОУ 39447457).20) досвід практичної роботи за спеціальністю (спеціалізацією)/професією не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності) із зазначенням посади та строку роботи на цій посаді
1. Голова Жидичинської сільської ради (2015-2017 рр)
2. Керівник Центру туристичної інформації та паломництва «Zhydychyn Center» (2019 – і донині).
3. ФОП Дащук Ю.Є., КВЕД 55.20,79.90 (2023– і донині)