№: 1
ID картки працівника:
308241
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
4386346
Фізична особа. ПІБ:
Громик Оксана Миколаївна
Фізична особа. Дата народження:
06.10.1976
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Жіноча
Початок роботи в закладі:
01.09.2018
Дата початку стажу:
01.09.2007
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
17
Відомості про підвищення кваліфікації:
Посилення соціальної відповідальності університетів для досягнення сталого розвитку, що реалізувався за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США, в Університеті державної фіскальної служби України.

Термін:
вересень-листопад 2021 р.

Міжнародне стажування:
Health Resort & Medical SPA Panorama Morska
(Республіка Польща)
Термін з 10.01.2023 р.
по 10.03. 2023 р.

«DIGITAL FUTURE: BLENDED LEARNING»

Термін з 04.03.2023 р.
по 31.05. 2023 р.
(сертифікат №202305070)
Наказ № 73/04-04
від 04.04.2023р.


Волинський національний університет
ім. Лесі Українки
Термін з 03.01.23 р. по 16.06.23 р.
Свідоцтво
про підвищення кваліфікації (стажування)
№ 044-2023-006
Наказ № 93-К/П
від 21.12.2022р.
Останні зміни в ЄДЕБО:
21.08.2024 10:02
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1. Громик О. М. Тенденції споживання м’яса в Україні: реалії та проблеми розвитку [стаття] / О. М. Громик, О.В. Семенда // Комунальне господарство міст: Науково-технічний збірник: Серія: Економічні науки. – Харків: ХНУМГ ім. О.М. Бекетова. 2023. випуск 5 (179). – С. 20–26. https://khg.kname.edu.ua/index.php/khg/issue/view/149.
    2. Громик О. М. Оцінювання стану розвитку готельного бізнесу в Україні [стаття] // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації = Restaurant and hotel consulting. Innovation: наук. зб. / Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. – Київ: Вид. цент КНУКІМ. – 2022. Т. 5, № 1. – С. 52–62. http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/issue/view/15613
    3. Громик О. М. Аналіз сучасного стану кавової індустрії в Україні [стаття] // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації = Restaurant and hotel consulting. Innovation: наук. зб. / Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. – Київ: Вид. цент КНУКІМ. – 2022. Т. 5, № 2. – С. 250–266. http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/issue/view/16166
    4. Громик О. М. Особливості розвитку індустрії гостинності в Україні [стаття] // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації = Restaurant and hotel consulting. Innovation: наук. зб. / Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. – Київ: Вид. цент КНУКІМ. – 2023. Т. 6, № 2. – С. 184–198. http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/article/view/291701.
    5. Radiological analysis of food products of forest origin in the pollution zone of the Kamin-Kashir district of the Volyn region of Ukraine / Oksana Hromyk, Leonid Ilyin, Mykola Zinchuk, Igor Grygus, Serhii Korotun, Walery Zukow. – Geology, Geophysics and Environment. – №50 (3). – 2024. ISSN Online: 2353-0790; ISSN Print: 2299-8004. Індексація: Web of Science https://journals.agh.edu.pl/geol/issue/archive (у друці).
    6. Radiation monitoring of agricultural soils of Volyn region of Ukraine / Oksana Hromyk, Leonid Ilyin, Igor Grygus, Serhii Korotun, Olga Ilyina. – Roczniki Państwowego Zakładu Higieny. – № 71 (4). – 2020. – С. 72–79. ISSN 0035-7715, eISSN 2451-2311. Індексація: SCOPUS, Web of Science http://wydawnictwa.pzh.gov.pl/roczniki_pzh/.
    7. Радіоекологічний аналіз зони забруднення Волинської області України / Л. В. Ільїн, О. М. Громик, О. В. Ільїна, М. І. Зінчук // Ядерна та радіаційна безпека.– № 1 (85). – 2020. – С. 73–80. ISSN 2073-6231. Індексація: SCOPUS. https://doi.org/10.32918/nrs.2020.1(85).08
    8. Громик О. М. Речовинний склад та особливості донних відкладів озера Охнич (Волинське Полісся) / М. П. Пасічник, О. В. Ільїна, О. М. Громик // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Географічні науки. – 2020. № 10 (393). – С. 43–47.
    9. Громик О. М. Радіологічна оцінка водойм зони радіоактивного забруднення Волинської області / О. М. Громик // Науковий журнал Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія “Екологія”. – № 22. – 2020. – С. 43-53. https://periodicals.karazin.ua/ecology/article/view/15702.
    10. Громик О. М. Водні та мінеральні ресурси озер Ратнівського адміністративного району та перспективи їх використання в рекреаційній діяльності / О. М. Громик, О. В. Ільїна // Природа Західного Полісся та прилеглих територій : Зб. наук. пр. – 2019. № 16. – С. 45–54.
    11. Oksana Hromyk, Olga Ilyina Radiation and ecological studies of vegetation of Lutsk District of Volyn Region. – Geographical Journal of Lesya Ukrainka Volyn National University. – No. 3. – 2024. – С. 143–149. http://journals.vnu.volyn.ua/index.php/geography/article/view/1683/1579/

  • 3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

    1. Громик О.М. Тенденції та шляхи розвитку готельної індустрії України. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання восьме / за наук. ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Луцьк: ВІП ЛНТУ, 2023. С. 117-128, 408 с.
    2. Громик О.М. Організаційно-економічні умови забезпечення розвитку індустрії гостинності в Україні. Готельно-ресторанна справа: навчальний посібник для аудиторної та позааудиторної роботи студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / автори: Матвійчук Л.Ю., Чепурда Л.М., Сидорук С.В., Б.А.Смаль, Лепкий М.І., Подоляк В.М., Зубехіна Т.В, Громик О.М.. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2023. С. 274-305, 356 с. https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/13778
    3. Геопросторова організація туризму та рекреації. Туризм: навчальний посібник для аудиторної та позааудиторної роботи студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 Туризм і рекреація / автори-упорядники: Матвійчук Л.Ю., Лепкий М.І., Сидорук С.В., Зубехіна Т.В., Громик О.М. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2023. – 264 с. https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/16770.
    4. Громик О. М., Ільїн Л. В. Радіоекологічний аналіз ландшафтів Волинської області : монографія. Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2020. – 258 с.

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Громик О. М. Програма виробничо-технологічної практики для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньої програми «Готельно- ресторанна справа», галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. О. М. Громик.– Луцьк : Луцький НТУ, 2023. – 38 с.
    2. Технологічні процеси в готельно-ресторанному бізнесі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М., Громик О.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2024. 56 с.
    3. Технологічні процеси в готельно-ресторанному бізнесі: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М., Громик О.М.Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 32 с
    4. Технологічні процеси в готельно-ресторанному бізнесі: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / укладачі: Лепкий М.І., Подоляк В.М., Громик О.М. Луцьк: Луцький НТУ, 2023. 28 с.
    5. Громик О. М. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / уклад. О. М. Громик. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 166 с.
    6. Громик О. М. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми "Готельно-ресторанна справа", галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / уклад. О. М. Громик. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 30 с.
    7. Громик О. М. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми "Готельно-ресторанна справа", галузь знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форми навчання / уклад. О. М. Громик. – Луцьк : Луцький НТУ, 2020. – 29 с.
    8. Громик О. М. Організація ресторанного господарства [Текст] : методичні вказівки до виконання практичних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми ««Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфери обслуговування спеціальності 242 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / укладач: Громик О. М. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 50 с.
    9. Громик О. М. Організація ресторанного господарства [Текст] : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми ««Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфери обслуговування спеціальності 242 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / укладач: Громик О. М. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 22 с.
    10. Громик О. М. Ресторанна справа. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / укладач: Громик О. М. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 26 с.

  • 8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

    Керівник науково-дослідної розробки «Використання маркетингових інструментів для підвищення конкурентноспроможності мережі кав’ярень «Стріт кафе». Термін виконання: 01.09.2023 – 31.12.2023 рр. (Договір 23-09/23 від 01.09.2023 р. з ФОП Сегейда Д.С.).
    Керівник науково-дослідної розробки «Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу гідрологічного заказника «Краєвид» та смт. Рокині Луцького району Волинської області». Термін виконання: 01.09.2021 – 31.12.2021 рр. (Договір № 15-09/21 від 01.09.2021 р. з ДПЕДГ «Еліта» Волинської ДСГДС ІК НААН).
    Керівник науково-дослідної розробки «Розробка програми курсів «Менеджер з туризму». Термін виконання: 11.06.2020 – 31.07.2020 рр. (Договір № 06-06-/20 від 11.06.2020 р. з «ФОП Каліс Ірина Борисівна (ТА «BARBADOS»).
    Виконавець науково-дослідної роботи: дослідження природно-рекреаційного потенціалу і оцінка туристичних ресурсів Західного регіону (№д/р 0119U002381).

  • 9) робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)

    Робота у складі експертних рад з питань проведення експертизи дисертацій МОН або галузевих експертних рад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або Акредитаційної комісії, або їх експертних рад, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науковометодичних комісій (підкомісій) з вищої освіти МОН.

  • 11) наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)

    Art хостел-готель «Адреналін» згідно договору №231 від 29.12.2021 р. (вул. Карбишева, 1, місто Луцьк, Волинська область).
    ПП «Готель Профспілковий» згідно договору №222 від 17.12.2021 р. (проспек. Відродження, 24, місто Луцьк, Волинська область).
    Hostel Lutsk G84 згідно договору №228 від 21.11.2021 р. (вул. Гнідавська, буд. 84, місто Луцьк, Волинська область).
    Рекреаційного комплексу «Рестпарк» згідно договору №225 від 17.12.2021 р. (вул. Рівненська, 135, Струмівка, Волинська область).
    Готельно-ресторанного комплексу «Верховель» згідно договору №216 від 16.12.2021 р. (вул. Івана Франка, 1, Верховина, Івано- Франківська область, 78700, E-mail: verhovel@gmail.com, довідка №145).

  • 12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

    1. Громик О. М. Перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні / О. М. Громик // Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтеграційного поступу : матеріали доп. учасників Міжнар. наук.–практ. конф. (Луцьк, 21–22 трав. 2020 р.) / упоряд. О. А. Бундак, Т. Й. Жалко, Н. Г. Конон. – Луцьк : ЛІРоЛ Ун-ту “Україна”, 2020. – С. 225–227.
    2. Громик О. М. Динаміка розвитку готельного господарства Волинської області / Т. Шевчук, О. М. Громик // Бізнес і туризм: інновації та практичний досвід: зб. матеріалів ІIІ Міжнар. наук.-практ. студ. конф. (м. Луцьк, 10 квітня 2020 р.) / уклад. Р.С. Лозинський, Ю.В. Ворковенко. - Луцьк: Вежа-Друк. 2020. – С. 169–173.
    3. Громик О. М. Вплив COVID-19 на особливості функціонування готелів / О. М. Громик // Управління розвитком туризму та готельно-ресторанного бізнесу в циркулярній економіці : відп. ред. О. М. Полінкевич, О. М. Громик. Електрон. дані. Луцьк: Луцький НТУ, 2021. 258 с.
    4. Громик О. М. Конкурентноспроможність готельних підприємств в сучасних ринкових умовах / О. М. Громик // Гостинність, сервіс, туризм : досвід, проблеми, інновації: тези доповідей IX Міжнар. наук-практ. інтернет-конф., Київ, 14-15 квіт., 2022 р./ М-во освіти і науки України; М-во культури та інформаційної полі. України; Київ. Нац. ун-т культури і мистецтв; Київ. ун.-т культури ; Ф-т готельно-ресторанного і турист. Бізнесу . – Київ: Вид. центр КНУКІМ, 2022. – 294 с.
    5. Громик О. М. Організація принципів роботи системи безпеки готельних підприємств / О. М. Громик // Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтеграційного поступу : матеріали доп. учасників Міжнар. наук.–практ. конф. (Луцьк, 26 трав. 2022 р.) / упоряд. О. А. Бундак, Н. Г. Конон. – Луцьк : ЛІРоЛ Ун-ту “Україна”, 2022. – 331 с.
    6. Громик О. М. Аналіз сучасного стану готельної індустрії в Україні / О. М. Громик // Дослідження фінансових інституцій та інструментів розвитку держави, територій та суб’єктів господарювання: теоретичні, методологічні та практичні аспекти. Збірник матеріалів VI Міжнародної науково-практичної конференції 18 лютого 2022 року м. Одеса.; ОНУ ім. Мечникова. – Одеса: Бондаренко М. А., 2022. – 142 с.
    7. Громик О. М. Особливості технології приготування борошняних кондитерських виробів / Громик О. М., Осипчук Д. С. // Студентський науковий вісник. Серія «Технічні науки». Науковий збірник. Випуск 47. – Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2022 – 326.
    8. Громик О. М. Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів / Громик О. М., Шабала К. В. // Студентський науковий вісник. Серія «Технічні науки». Науковий збірник. Випуск 47. – Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2022 – 326.
    9. Громик О. М. Водні туристичні маршрути національного парку «Прип’ять-Стохід» / О. М. Громик // Рекреаційно-туристичний потенціал регіонів України, сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (м. Луцьк, 14-15 трав. 2020 р.). – Луцьк : 2020. – С. 38–42

  • 14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

    I етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2023 / 2024 н.р. (кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ) 1 місце, Тетяна Булавчук. за проєкт «Технологія приготування страв молекулярної кухні»;
    Всеукраїнський конкурс винахідницьких та раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (наказ 03/о/д, 05.01.2024), 3 місце, Сливка Людмила, студентку І курсу відокремленого структурного підрозділу «Луцький технічний фаховий коледж Луцького національного технічного університету», за проєкт «Енергетична безпека України під час воєнних дій».

  • 19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях

    Участь у професійних об'єднаннях за спеціальністю:
    - член ГО «Ресторанна гільдія» з 01 вересня 2023 р. м. Київ (згідно наказу №05/2023 від 01.06.2023р) довідка (код ЄДРПОУ 41604128, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Святопетрівське, вул.Шевченко, буд 8);
    - член ГС «Асоціація гостинності України» з 11 вересня 2020 р. м. Київ (сертифікат);
    - член Всеукраїнської екологічної ліги з 29.12.2019 р. (вул. Саксаганського, 30-В, офіс 33, м. Київ, 01033 E-mail: vel@ecoleague.net, Волинська обласна організація Всеукраїнська екологічна ліга Код 23251325, членський квиток №5616);
    - член ГО Творчого туристичного клубу «Ми» (вул. Кондзилевича, 5, м. Луцьк, E-mail: turclub@ukr.net, довідка №01/02 від 21.03.2019 р.).