Картки працівників ЄДЕБО
2. Підвищення кваліфікації у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного за програмою «Інноваційні технології харчової промисловості» 18-29 листопада 2024 року (60 год./2 кредити ECTS). Документ, що підтверджує підвищення кваліфікації (стажування) СЕРТИФІКАТ №00493698/NF0995-24. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного.
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Dudarev, I., Holiachuk, S., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2021) Modeling of the mixing process in the gravitational mixer using the theory of Markov chains. In: Tonkonogyi V. et al. (eds) Advanced Manufacturing Processes II. InterPartner 2020. P. 119–128. https://doi.org/10.1007/978-3-030-68014-5_12 (Scopus)
2. Priss, O., Zhukova, V., Holiachuk, S., & Karman, T. (2021). Effect of heat treatment with biopreparation on the quality of tomato fruit during storage. Technology Audit and Production Reserves, 3(3(59), 40–45. https://doi.org/10.15587/2706-5448.2021.235533
3. Гунько, Ю., Голячук, С., & Федорусь, Ю. (2022). Показники сирокопченої ковбаси, виготовленої за удосконаленою технологією. Товарознавчий вісник, 2(15), 38-48. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2022-16-3
4. Голячук, С., Гунько, Ю., & Федорусь, Ю. (2023). Особливості змін окремих фізико-хімічних показників крафтових розсільних м’яких сирів з пробіотиками при їх виробництві. Товарознавчий вісник, 1(16), 19-27. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-2
5. Kiurcheva, L., Holiachuk, S. (2024). Chapter 2. The advantages of using sublimation for preserving the antioxidant properties of cranberries. Food technology progressive solutions. Tallinn: Scientific Route OÜ, 28-46. URL: https://doi.org/10.21303/978-9916-9850-4-5.ch2 (Scopus)3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)
1. Голячук С.Є., Голячук Н.В. Лабораторний практикум WORD&EXCEL
https://elib.lntu.edu.ua/sites/default/files/elib_upload/%D0%93%D0%BE%D…4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
1. Технологія круп’яного виробництва [Текст]: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Є. Голячук. – Луцьк: Луцький НТУ, 2025. – 88 с.
2. Технологія круп’яного виробництва [Текст]: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / укладач С. Є. Голячук. – Луцьк: ЛНТУ, 2024. – 148 с.
3. Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві [Текст] : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Є. Голячук. – Луцьк: ЛНТУ, 2023. – 36 с.10) участь у міжнародних наукових та/або освітніх проектах, залучення до міжнародної експертизи, наявність звання “суддя міжнародної категорії”
1. Міжнародне дистанційне стажування у Венеціанському університеті Ca' Foscari (Італія) на тему «USE OF THE OPPORTUNITIES OF CLOUD SERVICES IN THE ONLINE LEARNING DURING THE COVID-19 PANDEMIC: EXPERIENCE OF THE EUROPEAN UNION COUNTRIES» з 20 жовтня до 20 грудня 2022 року (180 год./6 кредитів ECTS). отриманий СЕРТИФІКАТ ES№11204 від 20.12.2022 р.
12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
1. Пешко В.О., Голячук С.Є. Перспективи виробництва м’яких сирів з пробіотиками Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернетконф.(30 квітня 2021 року) – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021.С. 166. https://doi.org/10.46489/IDOHAR-310509
2. Шишка О.Б., Голячук С.Є. Інноваційні інгредієнти для борошняних кондитерських виробів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022. С. 136-137. https://lib.lntu.edu.ua/sites/default/files/2023-06/%D0%9B%D0%A3%D0%A6%…
3. Федорусь Ю.В., Гунько Ю. Л., Голячук С.Є., Дослідження об’ємних дозаторів рідких продуктів. Матеріали (тези) ІХ Міжнародна науково – практична конференція «Теоретичні і експериментальні дослідження в сучасних технологіях матеріалознавства та машинобудування» - Луцьк,: Вежа - Друк – 2023. С. 49-51. https://pdfviewer.softgateon.net/?state=%7B%22ids%22:%5B%2216Ct70xtfd-U…
4. Голячук С.Є., Павлишин В.В. Аналіз способів дозування харчової продукції. Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції «Синергія освіти, науки, виробництва в умовах глобальних викликів сьогодення», 29 березня 2023, Луцьк. – Луцький національний технічний університет, 2023. С. 119-121. https://pdfviewer.softgateon.net/?state=%7B%22ids%22:%5B%2216Y_8IGdvg2D…
5. Галаш В.О., Голячук С.Є., Інноваційні технології виробництва м'ясних паштетів для дитячого харчування. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024. С. 118-119.
6. Кривов’язюк А.М., Джулінський І.О., Голячук С.Є. Інноваційні технології у виробництві збивних десертів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024. С. 137.
7. Holiachuk N., Holiachuk S. Digital transformation at food industry enterprises. Abstracts of V International Scientific and Practical Conference. Munich, Germany. 2025. Pp. 20-22. URL: https://eu-conf.com/en/events/new-information-technologies-of-business-…14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу
1. Член журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» (м. Мелітополь), 2019 р.
19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях
Член ГО "Міжнародна фундація науковців та підприємців" Свідоцтво №ES0067 https://www.iesfukr.org/members?search=%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D1%87%D…