№: 1
ID картки працівника:
94566
Найменування посади:
Завідувач кафедри
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
4376542
Фізична особа. ПІБ:
Голячук Сергій Євгенович
Фізична особа. Дата народження:
02.04.1961
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Чоловіча
Початок роботи в закладі:
01.09.1998
Дата початку стажу:
01.09.1998
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
26
Відомості про підвищення кваліфікації:
Національний університет харчових технологій, посвідчення № 542, Наказ № 655 від 30.09.2015 р.
Останні зміни в ЄДЕБО:
07.07.2022 15:44
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1. Дударєв І.М., Голячук С.Є. (2016). Визначення кінематичних параметрів спірального сепаратора. Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті, 3(7), С. 53-58
    2. Панасюк С.Г., Голячук С.Є., Мазур О.В. (2018). Дослідження кінетики комбінованого сушіння кісточкових плодів. Сільськогосподарські машини, 40, 59-65.
    3. Katarzyna Szwedziak, Igor Stadnyk, Sergey Golyachuk, Zaneta Grzywacz. (2019). Justification of the rheological model of process of plastic material injection by the rollers. Sciendo - Agricultural Engineering, 23(3), 101-114. https://doi.org/10.1515/agriceng-2019-0030
    4. Dudarev, I., Holiachuk, S., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2021). Modeling of the mixing process in the gravitational mixer using the theory of Markov chains. In: Tonkonogyi V. et al. (eds) Advanced Manufacturing Processes II. InterPartner 2020. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, 119-128. https://doi.org/10.1007/978-3-030-68014-5_12 (Scopus)
    5. Priss, O., Zhukova, V., Holiachuk, S., & Karman, T. (2021). Effect of heat treatment with biopreparation on the quality of tomato fruit during storage. Technology Audit and Production Reserves, 3(3(59), 40–45. https://doi.org/10.15587/2706-5448.2021.235533

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Технічна мікробіологія [Текст]: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Є. Голячук. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 56 с.
    2. Загальна технологія харчових виробництв та технології галузі [Текст] : методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 133 Галузеве машинобудування машинобудівного факультету денної та заочної форм навчання / уклад. С.Є. Голячук. – Луцьк: Луцький НТУ, 2018. – 36 с.
    3. Технологія круп’яного виробництва [Текст]: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. Є. Голячук. – Луцьк: Луцький НТУ, 2020. – 148 с.

  • 9) робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)

    Член експертної комісії акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів за напрямом 6.050502 «Інженерна механіка», галузь знань 0505 «Машинобудування та матеріалообробка» у Харківському державному університеті харчування та торгівлі згідно з наказом МОН України № 891 від 10 травня 2016 року.

  • 12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

    1. Голячук С.Є. Сутність дистанційного навчання / С.Є. Голячук, Н.В. Голячук // Програма і матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції завідувачів випускових кафедр зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», спеціалізації -«Обладнання переробних і харчових виробництв», 18-20 травня 2016 р. - К:НУХТ, 2016.- С.6 - 7.
    2. Голячук С.Є. Використання хмарних технологій в Україні / Н.В. Голячук, С.Є. Голячук// International Scientific-Practical Conference Modern Transformation of Economics and Management in the Era of Globalization: Conference Proceedings. January 29, 2016. Klaipeda: Baltija Publishing. Р.316-319.Міжнародна науково-практична конференція «Економіка і менеджмент: сучасні трансформації в епоху глобалізації» 29.01.2016. – Клайпеда (Литва) Збірник тез і сертифікат про участь у міжнародній конференції
    3. Голячук С.Є. Аналіз способів сушіння овочів та фруктів / С.Є. Голячук // Інженерія та технології: наука, освіта, виробництво: міжнародна науково-технічна конференція, 15-16 листопада 2018 року. [матеріали конференції]. – Луцьк : Інф.- вид. відділ Луцького НТУ, 2018. – С. 63-65.
    4. Голячук С.Є. Особливості сушіння слив / С.Є. Голячук, О.В. Мазур// Якість та безпечність товарів: [матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк - 23 березня 2018 року] / за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. – Луцький національний технічний університет. – Луцьк: редакційно-видавничий відділ Луцький НТУ, 2018. – С. 118-119.
    5. Голячук Н.В., Голячук С.Є. Використання інформаційних технологій в навчальному процесі. Збірник тез IV Всеукраїнської науково-практичної конференції "Нові інформаційні технології управління бізнесом". Київ: Спілка автоматизаторів бізнесу, 2021. С.87-89.
    6. Голячук С.Є., Пешко В.О. Інноваційні технології виробництва м’яких сирів з пробіотиками Якість та безпечність товарів: [матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк - 9 квітня 2021 року] / за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоцій, Луцький НТУ, 2021. С. 108-110
    7. 51. Пешко В.О., Голячук С.Є. Перспективи виробництва м’яких сирів з пробіотиками Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернетконф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021.С. 166. DOI: 10.46489/IDOHAR-310509

  • 14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

    1. Член журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» (м. Мелітополь), 2018 р.
    2. Член журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» (м. Мелітополь), 2019 р.

  • 19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях

    Член ГО "Міжнародна фундація науковців та підприємців" Свідоцтво №ES0067