Акредитаційні справи ЛНТУ
1 Акредитаційна справа 1834/АС-24 | Магістр | 1970
Акредитаційна справа: 1834/АС-24 |
Рівень вищої освіти: Магістр |
Гарант: Дударєв Ігор Миколайович |
Статус: 4.1 Заява зареєстрована. Справа на опрацюванні секретаріату |
Галузь знань: 18 Виробництво та технології |
ID гаранта: 30893 |
Створена: 01.01.1970 | Спеціальність: 181 Харчові технології |
Підрозділ: кафедра харчових технологій та хімії |
ОП: Крафтові харчові технології |
||
ID ОП: 58847 |
ВІДОМОСТІ ПРО СО / ЗАЯВА ЗВО
Склад експертної групи
ПРОГРАМА ВІЗИТУ
Початок виїзду | |
Дата завершення виїзду | |
Кінцевий строк подання звіту | |
Підсумки
Експертна група | ГЕР | |
Критерій 1. Проектування та цілі освітньої програми | ||
Критерій 2. Структура та зміст освітньої програми | ||
Критерій 3. Доступ до освітньої програми та визнання результатів навчання | ||
Критерій 4. Навчання і викладання за освітньою програмою | ||
Критерій 5. Контрольні заходи, оцінювання здобувачів вищої освіти та академічна доброчесність | ||
Критерій 6. Людські ресурси | ||
Критерій 7. Освітнє середовище та матеріальні ресурси | ||
Критерій 8. Внутрішнє забезпечення якості освітньої програми | ||
Критерій 9. Прозорість та публічність | ||
Критерій 10. Навчання через дослідження | ||