Акредитаційні справи ЛНТУ
1 Акредитаційна справа 1775/АС-23 | Магістр | 1970
Акредитаційна справа: 1775/АС-23 |
Рівень вищої освіти: Магістр |
Гарант: Дударєв Ігор Миколайович |
Статус: 4.1 Заява зареєстрована. Справа на опрацюванні секретаріату |
Галузь знань: 18 Виробництво та технології |
ID гаранта: 30893 |
Створена: 01.01.1970 | Спеціальність: 181 Харчові технології |
Підрозділ: кафедра технологій і обладнання переробних виробництв |
ОП: Харчові технології та ресторанне господарство |
||
ID ОП: 49711 |
ВІДОМОСТІ ПРО СО / ЗАЯВА ЗВО
Склад експертної групи
ПРОГРАМА ВІЗИТУ
Початок виїзду | |
Дата завершення виїзду | |
Кінцевий строк подання звіту | |
Підсумки
Експертна група | ГЕР | |
Критерій 1. Проектування та цілі освітньої програми | ||
Критерій 2. Структура та зміст освітньої програми | ||
Критерій 3. Доступ до освітньої програми та визнання результатів навчання | ||
Критерій 4. Навчання і викладання за освітньою програмою | ||
Критерій 5. Контрольні заходи, оцінювання здобувачів вищої освіти та академічна доброчесність | ||
Критерій 6. Людські ресурси | ||
Критерій 7. Освітнє середовище та матеріальні ресурси | ||
Критерій 8. Внутрішнє забезпечення якості освітньої програми | ||
Критерій 9. Прозорість та публічність | ||
Критерій 10. Навчання через дослідження | ||
2 Акредитаційна справа 1971(ПГ2)/АС-21 | Магістр | 2021
Акредитаційна справа: 1971(ПГ2)/АС-21 |
Рівень вищої освіти: Магістр |
Гарант: Дударєв Ігор Миколайович |
Статус: 22.1. Справа готова до архівації |
Галузь знань: 18 Виробництво та технології |
ID гаранта: 30893 |
Створена: 11.11.2021 | Спеціальність: 181 Харчові технології |
Підрозділ: кафедра технологій і обладнання переробних виробництв |
ОП: Харчові технології та ресторанне господарство |
||
ID ОП: 49711 |
ВІДОМОСТІ ПРО СО / ЗАЯВА ЗВО
Склад експертної групи
Керівник експертної групи | Серік Максим Леонідович |
Експерти |
|
Наказ № 2142-Е від 20.12.2021 року про призначення експертної групи |
ПРОГРАМА ВІЗИТУ
Початок виїзду | 17.01.2022 |
Дата завершення виїзду | 19.01.2022 |
Кінцевий строк подання звіту | 04.02.2022 |
Переглянути "Програма візиту експертної групи" |
Підсумки
Експертна група | ГЕР | |
Критерій 1. Проектування та цілі освітньої програми | Рівень B | Рівень B |
Критерій 2. Структура та зміст освітньої програми | Рівень E | Рівень E |
Критерій 3. Доступ до освітньої програми та визнання результатів навчання | Рівень B | Рівень B |
Критерій 4. Навчання і викладання за освітньою програмою | Рівень E | Рівень B |
Критерій 5. Контрольні заходи, оцінювання здобувачів вищої освіти та академічна доброчесність | Рівень B | Рівень B |
Критерій 6. Людські ресурси | Рівень B | Рівень E |
Критерій 7. Освітнє середовище та матеріальні ресурси | Рівень B | Рівень B |
Критерій 8. Внутрішнє забезпечення якості освітньої програми | Рівень B | Рівень B |
Критерій 9. Прозорість та публічність | Рівень B | Рівень B |
Критерій 10. Навчання через дослідження | не застосовується | |
Переглянути звіт ЕГ | Переглянути експертний висновок ГЕР |
Рішення НА | Акредитувати освітню програму умовно (відкладено) |
Переглянути "РІШЕННЯ за наслідками розгляду акредитаційної справи" |
3 Акредитаційна справа 1971/АС-21 | Магістр | 2021
Акредитаційна справа: 1971/АС-21 |
Рівень вищої освіти: Магістр |
Гарант: Дударєв Ігор Миколайович |
Статус: 22.1. Справа готова до архівації |
Галузь знань: 18 Виробництво та технології |
ID гаранта: 30893 |
Створена: 11.11.2021 | Спеціальність: 181 Харчові технології |
Підрозділ: кафедра технологій і обладнання переробних виробництв |
ОП: Харчові технології та ресторанне господарство |
||
ID ОП: 49711 |
ВІДОМОСТІ ПРО СО / ЗАЯВА ЗВО
Склад експертної групи
Керівник експертної групи | Серік Максим Леонідович |
Експерти |
|
Наказ № 2142-Е від 20.12.2021 року про призначення експертної групи |
ПРОГРАМА ВІЗИТУ
Початок виїзду | 17.01.2022 |
Дата завершення виїзду | 19.01.2022 |
Кінцевий строк подання звіту | 04.02.2022 |
Переглянути "Програма візиту експертної групи" |
Підсумки
Експертна група | ГЕР | |
Критерій 1. Проектування та цілі освітньої програми | Рівень B | Рівень B |
Критерій 2. Структура та зміст освітньої програми | Рівень E | Рівень E |
Критерій 3. Доступ до освітньої програми та визнання результатів навчання | Рівень B | Рівень B |
Критерій 4. Навчання і викладання за освітньою програмою | Рівень E | Рівень B |
Критерій 5. Контрольні заходи, оцінювання здобувачів вищої освіти та академічна доброчесність | Рівень B | Рівень B |
Критерій 6. Людські ресурси | Рівень B | Рівень E |
Критерій 7. Освітнє середовище та матеріальні ресурси | Рівень B | Рівень B |
Критерій 8. Внутрішнє забезпечення якості освітньої програми | Рівень B | Рівень B |
Критерій 9. Прозорість та публічність | Рівень B | Рівень B |
Критерій 10. Навчання через дослідження | не застосовується | |
Переглянути звіт ЕГ | Переглянути експертний висновок ГЕР |
Рішення НА | Повернути справу до галузевої експертної ради для повторного розгляду |
Переглянути "РІШЕННЯ за наслідками розгляду акредитаційної справи" |